Social Icons

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου: Με βραβεύσεις και απονομές ο αποκριάτικος χορός της ομάδας(Βίντεο-Φωτό)

 Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, πραγματοποιήθηκε και φέτος, ο αποκριάτικος χορός της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Ο.Φ. Ηλιοκάστρου , στην ταβέρνα «Λούης» στο Ηλιόκαστρο.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης  πραγματοποιήθηκε βράβευση παλιών και νέων μελών  που έχουν περάσει από το συμβούλιο της ομάδας όπως επίσης και ανθρώπους που έχουν φύγει από την ζωή , προπονητές βοηθούς προπονητών ,  παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και χορηγούς της ομάδας .

Την εκδήλωση τίμησαν ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης , ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας και περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης όπως και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος ο οποίος μεταξύ των άλλων αφού έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα για ότι έχει πετύχει μέχρι σήμερα , ότι θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και εντός λίγων ημερών θα παραδοθεί στην ομάδα απινιδωτής ο οποίος θα βρίσκεται μόνιμα στο γήπεδο ..

Τον λόγο πήρε στην συνέχεια ο περιφερειακός σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης ο οποίος και αυτός δήλωσε ότι πάντα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας , όποτε χρειαστεί τόσο η διοίκηση αλλά και η ομάδα.  «Θα τους βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ , το κάνω με υπέρμετρη χαρά , τους βλέπω ότι αγωνίζονται , προσπαθούν και κρατάνε ζωντανό ένα κύτταρο αθλητικό , ένα κύτταρο κοινωνικό , ένα κύτταρο πολιτισμού» ανέφερε μεταξύ των άλλων.

Τέλος ο λόγος δόθηκε στον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη ο οποίος έκανε την απονομή του πρωταθλητή της Β΄ κατηγορίας 2021-2022 στην ομάδα του Ο.Φ.Η.

Ο κ. Σιδέρης ξεκίνησε τον χαιρετισμό του λέγοντας: «  Μαζευτήκαμε εδώ να τιμήσουμε την ομάδα του  ΝΕΟΥ Ο.Φ. Ηλιοκάστρου ο οποίος με το  νέο συμβούλιο, τους ποδοσφαιριστές και την καθοδήγηση  του Στρατή Δεστέ κατάφεραν να ανεβάσουν την ομάδα στην Α2 Αργολίδας.». Στην συνέχεια έκανε την απονομή των μεταλλίων στους ποδοσφαιριστές και  παραδίδοντας το κύπελλο του πρωταθλητή στα χέρια των δύο αρχηγών της ομάδας Ηλία Δαγρέ και Αργύρη Δορμπάρη.

Η Βραδιά συνεχίστηκε με χορό και γλέντι με την ορχήστρα του  Γιάννη Καζά μέχρι τις πρωινές ώρες.

Να αναφέρουμε τους ανθρώπους που τιμήθηκαν από την ομάδα :

Για την προσφορά τους στα Δ.Σ. της ομάδας

Γιώργος Χρ. Μίζης , Γιώργος Κοσμ. Μίζης, Αντώνης Αντωνόπουλος, Κυριάκος Ηλίας, Βαγγέλης Δραπανιώτης, Ανδρέας Φράγκος, Αντώνης Γιάννου, και Ανάργυρος Μειντάνης

Προπονητές και βοηθοί προπονητών

Γιάννης Μπέλλος, Χαράλαμπος Κατσάβελλος, Θανάσης Μαλτέζος, Δημήτρης Παπασταύρος, Σωτήρης Μπουγιούρας, Στρατής Δεστές, Χρήστος Σαλογιάννης, Γιάννης Μπουγιούρας και Βασίλης Ζαμπεθάνης.

Τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σχοινά

Τους χορηγούς της ομάδας :

Αργύρη Ζώση, Αργυρώ Δίμηζα και τους ιδιοκτήτες της εταιρίας Δεστές-Δίμηζας.

Τέλος οι άνθρωποι που πλέον έχουν «φύγει από κοντά μας:

Χρήστος Μπαλαμπάνης, Ανάργυρος, Τζανής, Γι’ωργος Βουρλής και Θύμιος Σαράντος.

 Φωτορεπορταζ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates