Social Icons

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Ισόπαλος (1-1) με τον Παναυπλιακό ο Ποσειδών Διδύμων.

Φωτό αρχείου
 Ισόπαλος με 1-1 έληξε ο αγώνας του Παναυπλιακού με τον Ποσειδώνα Διδύμων στο γήπεδο

του Τολού στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής .

Και τα δύο γκολ της συνάντησης μπήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα . Συγκεκριμένα στο 81΄λεπτό ο Τσιπάς με δυνατό σουτ ύστερα από μπαλιά του Μπροδήμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα (86΄) οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν κόρνερ και ο Προύτζος με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι ισοφάρισε.

Οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες  στο πρώτο ημίχρονο να πετύχουν κάποιο γκολ. Για τους γηπεδούχους ένα σουτ του Παπαμάρκου η μπάλα έφυγε δίπλα από τα δοκάρια  του Χρήστου ενώ για τους φιλοξενούμενους ένα σουτ του Τσιπά μπλόκαρε ο Πνευματικός ενώ προσπάθεια και σουτ του Μπροδήμα η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 30΄λεπτό η ομάδα του Ποσειδώνα διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Αθανασόπουλο για πέναλτι σε ανατροπή του Τσιπά από τον Πνευματικό . Στην φάση αυτή αποβλήθηκε ο Μπάρδης για τους φιλοξενούμενους (ήταν στον πάγκο). Άλλη μία καλή φάση είχε ο Ποσειδώνας στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Μπροδήμας σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 60΄λεπτό η ομάδα του Ποσειδώνα έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές όταν ο Κέλλης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παναυπλιακός: Πνευματικός, Μακαρατζής, Σάκουλης, Προύτζος, Γατσάκος, (79΄Κρεμύδας), Ζίου, Μήτσουλας, Τοπάλλι, Διδασκάλου, Παπαμάσκου, Ευ.Φλεβάρης (59΄Β.Φλεβάρης).

Ποσειδών Διδύμων : Χρήστου, Μπροδήμας, (90΄Κονδύλης), Τσούλι, Daniel, Σκαλτσάς, Οικονομόπουλος, Τρέσα, Κλ.Κάλα, Α.Αποστόλου, Κέλλης, Τσιπάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates