Social Icons

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Σπέτσες και Κορωνίδα Κοιλάδας.

Ισόπαλος με 1-1 έληξε ο αγώνας της Μπουμπουλίνας Σπετσών με την πρωτοπόρο Κορωνίδας Κοιλάδας στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία Αργολίδας.

Και τα δύο γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο .Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Τσάνα για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Γιαννακόπουλο.

Συγκεκριμένα στο 55΄λεπτό ο Μούχο έβγαλε σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Τσάνας καραδοκούσε και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 64΄λεπτό η Κορωνίδα ισοφάρισε όταν ο Παπασταύρου εκτέλεσε πλασαριστά φάουλ στον Ελένη έξω από την περιοχή ο οποίος έπιασε σουτ , απέκρουσε δύσκολα ο Μουράτης και σε δεύτερο χρόνο ο Γιαννακόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα .

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο 52΄λεπτό όταν ο Σκαβάττσος με τάκλιν ανέτρεψε τον Αλεξανδρή μέσα στην περιοχή . Το πέναλτι εκτέλεσε ο Γιαννακόπουλος με τον Μουράτη να αποκρούει σωτήρια .

Σπέτσες : Μουράτης, Παππάς (89΄Δ.ΤΣαμαρδινός), Σκαβάτσος, Γαλαριώτης, Βιγκλιάρης, Bote, Στάφα, (78΄Πανάγος), Κουτσοποδιώτης, Τσάνας, Ζουμπουλάκης, Μούχο.

Κορωνίς Κοιλάδας: Κάλα. Ελένης, Κ.Μπάζος,(69΄Στ.Μπάζος),  Ι.Οψιμούλης, Μπασιμακόπουλος,(79΄Τσερίκου),  Κιοσσές, (73΄Μέγας), Γιαννακόπουλος, Παπασταύρου, Ταραντίλης, Αλεξανδρής, Α.Οψιμούλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates