Social Icons

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Κομπλέ η Ερμιονίδα υποδέχεται τον Παναργειακό στο ντέρμπι της Αργολίδας.

 Με προπόνηση στο γήπεδο του Κρανιδίου το πρωί του Σαββάτου (10/12) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το κυριακάτικο 

(11/12, 15:00) εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναργειακό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας…

Οι παίκτες πραγματοποιήσαν, μεταξύ άλλων, ασκήσεις με μπάλα, ενώ δούλεψαν και στις «στημένες» φάσεις.

Ο προπονητής μας Μάρκος Στεφανίδης τόνισε στο «ermionidafc.gr» για το ντέρμπι με τον Παναργειακό: «Είναι ένα κομβικό και κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα μας στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για ντέρμπι εντός του νομού. Οι παίχτες έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα και θεωρώ θα είναι έτοιμοι την Κυριακή.

Θέλουμε τον κόσμο ξανά δίπλα μας στο σπίτι μας, ξέρουμε πόσο μας ωθεί, μας δίνει δύναμη. Γι’ αυτό καλώ τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν την ομάδα, η οποία έχει ανάγκη την υποστήριξή τους».

Ο 55χρονος τεχνικός υπογράμμισε στους παίκτες πόσο σημαντικό είναι να αγωνιστούν με πίστη στις δυνατότητές τους και θέληση, παρουσιάζοντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσα δουλεύουν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Ο Μάρκος Στεφανίδης έκανε γνωστό ότι η 20άδα για το παιχνίδι με τον Παναργειακό θα ανακοινωθεί πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates