Social Icons

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Καταιγίδα η Κορωνίδα Κοιλάδας ,κέρδισε 6-2 τα Μέθανα.

 Μία εκπληκτική Κορωνίδα κέρδισε άνετα τα Μέθανα με σκορ 6-2. Οι επιθετικοί της έκαναν πάρτι στην άμυνα των φιλοξενούμενων και σε μόλις 25 λεπτά είχε σκοράρει τέσσερεις φορές . Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιώργος Κολιατσόπουλος έκανε πέντε αλλαγές αφού ακολουθά την Τετάρτη το ντέρμπι κορυφής την Τετάρτη στο Τολό με τον Πανασιναικό.

Τα γκολ :

Στο 10΄ ο Λαλούσης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ .

Στο 14΄ ο Παπσταύρου εκτέλεσε κόρνερ με την μπάλα να φτάνει στην περιοχή των Μεθάνων , εκεί σηκώθηκε ο  Ταραντίλης για κεφαλιά , με την μπάλα να χτυπάει στο κεφάλι του Π. Βλάχου και να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει το 2-0.

Στο 21΄ο Κιοσσές με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ταραντίλης με νέο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-0.

Στο 31΄ο Λυσσαίος ανατράπηκε από τους αμυντικούς της Κορωνίδας .Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Τριανταφύλλου για να γίνει το 4-1.

Στο 47΄ο Ελένης έβγαλε εκπληκτική σέντρα στην περιοχή των Μεθάνων και ο Αλεξανδρής με πλασέ πάνω στην κίνηση έκανε το 5-1.

Στο 63΄σέντρα του Λαλούση από δεξιά ο Α.Οψιμούλης (φωτό) με νέο πλασέ έκανε το 6-1.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λυσσαίος στο 84΄με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Κορωνίδα Κοιλάδας :Κάλα, Ελένης, Σαμαράς (63΄Τσερίκου), Λάβρενιουκ, Μπασιμακόπουλος (53΄Ι.Οψιμούλης), Κιοσσές (46΄Μέγας), Παπασταύρου (63΄Φλωρής), Λαλούσης, Α.Οψιμούλης, Αλεξανδρής (68΄Α.Αποστόλου), Ταραντίλης   .

Μέθανα : Καραγιάννης, Λεβειδιώτης, Στ.Παντελής, Δημ.Παντελής , Ναλμπατζίδης, Στ.Τριανταφύλλου (46΄ Μερζέκου), , Π.Βλάχος ,Κ.Βλάχος, Δειμέζης, Λυσσαίος, Α.Τριανταφύλλου.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates