Social Icons

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Στο ρελαντί ο Ποσειδώνας Διδύμων 5-0 τον Κεραυνό Ιρίων.

 Ένα εύκολο μεσημέρι είχε ο Ποσειδώνας Διδύμων την Τετάρτη απέναντι στον Κεραυνό Ιρίων αφού επιβλήθηκε με το ευρύ σκορ 5-0 .

Η ομάδα του Δημήτρη Κούση αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες . Και αναφερόμαστε στον Λαζάρου ο οποίος είναι τραυματίας από τον αγώνα με την Καρυά αλλά και οι απουσίες των Daniel και Κλάιντι Κάλα για διάφορους λόγους .  

Μόλις 13 λεπτά χρειάστηκαν για να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους όταν ο Κέλλης έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Τσιπάς μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ . Δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής Τριανταφύλλου στείλει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο και πάλι ο Τσιπάς με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χούσα για να γίνει το 2-0.Στο 55΄ ο 16χρονος Κάλα με ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο "γάμα" του Χούσα κάνοντας το 3-0 . Στο 67΄ο Τρέσα σκόραρε για δεύτερη αγωνιστική πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ με διαγώνιο σουτ από δεξιά .Το τελικό 5-0 έκανε ο Κέλλης με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από ωραίο συνδυασμό με τον Τρέσα.

Ποσειδώνας Διδύμων : Ι.Αποστόλου, Μπροδήμας, Μπάρδης, Τσούλι, Σκαλτσάς , Οικονομόπουλος, Τρέσα, Στ.Κάλα, Α.Αποστόλου, Κέλλης, Τσιπάς.

Κεραυνός Ιρίων : Χούσας, Γύφτος, Παπαθανασίου, Σοσιασβίλι, Δ.Γαλάνης, Μ.Γαλάνης, Ρεβίθης (70΄Θεοδοσίου), Νταγιάντης, Φουρνάρος, Bajer (63΄Συντρίγκος), Τσαλαφός

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates