Social Icons

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Εντυπωσιακή η Κορωνίδα Κοιλάδας .Κέρδισε τον Πανασιναικό στο ντέρμπι κορυφής με 4-0. (Βίντεο)

 Μία εκπληκτική Κορωνίδα Κοιλάδας πέρασε «αέρας» και από το Τολό κερδίζοντας την ομάδα του Πανασιναικού με 4-0 και ξέφυγε με τέσσερεις βαθμούς από τον Πανασιναικό και τον Τροιζηνιακό .

Στο 39΄ ο Αλεξανδρής με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσακάλη ανοίγοντας το σκορ. Στο 53΄μετά από πλασέ του Ταραντίλη ο Τσακάλης απέκρουσε δύσκολα , η μπάλα στρώθηκε στον Α.Οψιμούλη ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-2. Στο 65΄ο Γιαννακόπουλος με ωραία μπαλιά από το κέντρο του γηπέδου έβγαλε τον Ταραντίλη μόνο μέσα στην περιοχή ο οποίος αντί να τελειώσει μόνος του το γκολ έκοψε την μπάλα δίπλα στον Σαμαρά ο οποίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο σημείο αυτό οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ. Το τελικό 0-4 έκανε ο Μπασιμακόπουλος με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Παπασταύρου.

Πανασιναικός : Τσακάλης, Μαλουτά (80΄Δήμας) , Καζάς, Μπούζντρα, Ταμπάκης, Κοσμάς (71΄Κωστόπουλος), Τζαζ, Δωρής, Βλάχος, Μπέλμπα, Πριόβολος (78΄Καββεζός).

Κορωνίς Κοιλάδας : Αλευράς, Παπασταύρου, Σαμαράς, Λάβρενιουκ, Μπασιμακόπουλος, Κιοσσές, Γιαννακόπουλος, Λαλούσης, Α.Οψιμούλης (76΄Μέγας), Αλεξανδρής, Ταραντίλης (80΄Ελένης )

Βίντεο (ArgolidaPortal.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates