Social Icons

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Ηρακλής Καρυάς -Ποσειδών Διδύμων 2-1.

 Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Ποσειδώνας στο Κιβέρι από τον Ηρακλή Καρυάς . Ο αγώνας στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Ανάργυρου Λαζάρου στο 82΄λεπτό . 

Ηταν μία φάση στην οποία ο 26χρονος μέσος έκανε ένα ψαλιδάκι μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και με το πέσιμο κάτω έμεινε ακίνητος παγώνοντας τους πάντες .Με το τέλος του αγώνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομέιο Αργους.

Σε εάν πρώτο ημίχρονο η κατοχή ήταν μοιρασμένη και για τις δύο ομάδες . Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με πλασέ του Πικούλη μέσα από την περιοχή . Στο 76΄λεπτό ο Τρέσα με ένα γκολ ποίημα ισοφάρισε. Κινήθηκε στο κέντρο του γηπέδου και με ένα εκπληκτικό μακρινό σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μουτζούρη . Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν το δεύτερο τέρμα τους όταν ο Σέρρος πλάσαρε τον Χρήστου ο οποίος απέκρους και στην επαναφορά με νέο σουτ έγινε το τελικό 2-1.

Ηρακλής Καρυάς : Μουτζούρης, Τζάνος, Λάζης (90΄Μάκαρης), Ρούσσης, Μαυρόγιαννης, Σταθόπουλος, Σέρρος (84΄Θεοδωρακόπουλος), Συρεγγέλας, Πίκουλης (90΄Πέπα), Μερμίγκης (62΄Μαυράς), Παγούδης (90΄Σουλελές)

Ποσειδών Διδύμων : Χρήστου, Μπροδήμας, Μπάρδης, Daniel (69΄Στ.Κάλα), Σκαλτσάς, Οικονομόπουλος, Τρέσα , Λαζάρου ( 83΄Τσούλι), Αποστόλου, Κέλλης, Τσιπάς

Φωτό : EUROKINISI

VIDEO: argolidaportal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates