Social Icons

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Κομπλέ η Ερμιονίδα υποδέχεται τον Ιάλυσο Ρόδου.

Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ιάλυσο στο

δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, στο πλαίσιο της

3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (26/11). Το ματς με την ομάδα της Ρόδου θα ξεκινήσει στις 13:45 την Κυριακή (27/11).

Ο Μάρκος Στεφανίδης και οι παίκτες δούλεψαν, εκτός των άλλων, στις «στημένες» φάσεις, ενώ έγιναν ασκήσεις με την μπάλα. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος στο Κρανίδι, ο 55χρονος προπονητής έκανε γνωστό ότι θα κοινοποιήσει την 20άδα, από τους διαθέσιμους παίκτες, για τον επερχόμενο αγώνα, την Κυριακή (27/11), όταν θα φτάσουν στο γήπεδο για το ματς με τον Ιάλυσο.

Ο Μάρκος Στεφανίδης υπογράμμισε για το παιχνίδι με τον Ιάλυσο: «Έχουμε μπροστά μας το 3ο παιχνίδι του πρωταθλήματος και 2ο στην έδρα μας με ακόμη μια διεκδικήτρια ομάδα του ομίλου μας. Ο Ιάλυσος δεν έχει βαθμούς, αλλά αυτό δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στη δυναμική του συλλόγου της Ρόδου. Εμείς έχουμε πίστη στην ομάδα μας και στους ποδοσφαιριστές μας. Κάθε φορά γινόμαστε καλύτεροι πάρα τις πολλές δυσκολίες και αντιξοότητες που μας έχουν τύχει. Θα ήθελα να μας τιμήσουν οι φίλαθλοι μας με την ισχυρή παρουσία τους, όπως και με τον Πανιώνιο, να αποτελέσουν ξανά τον… 12ο παίκτη, η βοήθειά τους είναι μεγάλη».

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα με την ομάδα της Ρόδου, η είσοδος των μαθητών του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου θα είναι δωρεάν.  

ermionidafc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates