Social Icons

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Νέο σύγχρονο γήπεδο 5Χ5 κατασκευάζεται στον Καρατζά .

 Σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο της προμήθειας με τίτλο: «Κατασκευή (αναβάθμιση), επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων», έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αναδιαμόρφωσης του γηπέδου ποδοσφαίρου στον Καρατζά, με τη δημιουργία ενός σύγχρονου γηπέδου 5x5.

Έχει ήδη κατασκευαστεί το τοιχίο στήριξης της νέας μεταλλικής περίφραξης, στην οποία θα στηρίζεται και το δίχτυ προστασίας του γηπέδου.
Εντός ημερών, θα ολοκληρωθεί, τόσο η περίφραξη, όσο και οι κατάλληλες εργασίες προετοιμασίας του αγωνιστικού χώρου.
Επιπλέον, έχουν κατασκευασθεί οι βάσεις των νέων φωτιστικών και έχει γίνει η απαιτούμενη προετοιμασία για την εγκατάσταση των ιστών.
Όλα τα υλικά εκσκαφών και επιχωματώσεων, στο πλαίσιο της βιωσιμότητας και της αειφορίας, επαναχρησιμοποιούνται καταλλήλως, για την προετοιμασία της υπόβασης του γηπέδου.
Το νέο γήπεδο θα πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και θα διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα νεότερης γενιάς, κατάλληλο αθλητικό εξοπλισμό (εστίες, πάγκους αναπληρωματικών), αστικό εξοπλισμό (κάδους απορριμμάτων κ.α.) και νέα φωτιστικά τεχνολογίας LED, τα οποία εξοικονομούν ενέργεια και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.
Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον αθλητισμό σε κάθε δυνατή γωνιά του Δήμου μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates