Social Icons

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Εμειναν στο 1-1 Πανγυθεατικός και Ερμιονίδα.

 Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η ΑΕ Ερμιονίδας στο Γύθειο απέναντι στον τοπικό Πανγυθεατικό για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και έτσι έφτασε τους δυο βαθμούς.

Η ομάδα μας είχε δοκάρι στο 8’ με τον Τριμπόνια και προηγήθηκε στο σκορ (0-1) στο 13’ με ωραίο σουτ του Τρέσα. Ακολούθως δημιούργησε ευκαιρίες να πετύχει δεύτερο γκολ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα που παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το δεύτερο μέρος, ενώ δέχτηκε την ισοφάριση (1-1) στο 25’ από τον Αναστασάκο, μετά από λάθος αντίδραση σε εκτέλεση φάουλ της γηπεδούχου, όταν η μπάλα δεν έφυγε από την περιοχή. Η ΑΕ Ερμιονίδας δεν κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο γκολ σε φάσεις που δημιούργησε και μετά το 1-1 στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε την ίδια καλή απόδοση, δεν εκμεταλλεύτηκε αδύναμα σημεία του αντιπάλου της και έτσι έφυγε από τη Λακωνία με τον έναν βαθμό.

Σε πολλές φάσεις, περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, το κάτι… παραπάνω που θέλησαν να κάνουν παίκτες μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, «κόστισε» στο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να βρεθούν σε θέση βολής. Αντιθέτως, η έλλειψη καθαρού μυαλού από παίκτες μας και κλεψίματα της μπάλας από τον αντίπαλο, έδωσαν ευκαιρίες αντεπίθεσης στον Πανγυθεατικό που τα έδωσε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η γηπεδούχος με «όπλα» το πάθος, τη δύναμη και την ταχύτητα από τα άκρα, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί και τα λάθη που έγιναν από την ομάδα μας,… Το έκανε μία φορά, «απατώντας» έτσι στο γκολ του Τρέσα, που ήρθε από ωραία ομαδική προσπάθεια και σουτ του 23χρπονου μέσου μας.

Αμφότερες οι ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι. Στο 2’ ο Κουρτέσης εκτέλεσε φάουλ, απέκρουσε ο Πονηρός και στην επαναφορά η προσπάθεια του Κοκκινάκη, κόντραρε στους αμυντικούς. Στο 6’ ο Σπηλιωτόπουλος σούταρε μέσα από την περιοχή και η μπάλα κόντραρε στους Τζιέρη και Κουζή.

Στο 8’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας. Ο Νέτο πέρασε ωραία μπαλιά στον Τριμπόνια στο δεύτερο δοκάρι και το σουτ του τελευταίου έβγαλε με υπερπροσπάθεια ο Καβαλιώτης πάνω στη γραμμή, με το ένα χέρι. Νέα προσπάθεια του Τριμπόνια βρήκε σε αμυντικό, με τη μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι και να βγαίνει κόρνερ.

Η ΑΕ Ερμιονίδας έφτασε στο γκολ στο 13’. Από αριστερά άλλαξαν ωραία την μπάλα Μηλιώτης και Τριμπόνιας, με τον Τρέσα να γίνεται κάτοχος αυτής πιο εσωτερικά. Ο 23χρονος μέσος είχε χώρο, έπιασε ένα όμορφο σουτ και έστειλε την μπάλα στο αριστερό «γάμα».

Στη συνέχεια ο Πανγυθεατικός πίεσε και στο 14’ ο Πονηρός πρόλαβε τον Κοκκινάκη, ο οποίος πήγε να περάσει ανάμεσα σε Τζιέρη και Κουζή. Στο 21’ ο Νέτο έκανε λάθος έξω από την περιοχή, ο Μπερδούσης έδωσε τον Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και από δεξιά σούταρε ψηλά άουτ. Στο 25’ έγινε το 1-1, όταν η γηπεδούχος κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή. Εκτέλεσε ο Κουρτέσης χαμηλά, καθώς θέλησε να κάνει πάσα, έκοψαν οι αμυντικοί και η μπάλα πήρε ύψος. Τσόφλιος και Τζιέρης βρέθηκαν κοντά της, προσπάθησε να διώξει ο πρώτος, αυτό δε συνέβη και έτσι ο Αναστασάκος πλάσαρε από κοντά.

Το υπόλοιπο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στην ομάδα μας. Στο 30’ ο Νέτο πήρε την μπάλα από τον Κεϊτά και βρήκε ξανά σε καλή θέση τον Τριμπόνια, ο οποίος σούταρε και μπλόκαρε ο Καβαλιώτης. Στο 33’ ο Μίχος έγινε κάτοχος της μπάλας στον άξονα, πέρασε στον Κεϊτά, ο οποίος βρήκε τον Τσόφλιο. Ο 27χρονος επιθετικός μπήκε μόνος του μέσα στην περιοχή από δεξιά, αλλά σούταρε ψηλά άουτ. Ο Μηλιώτης εκτέλεσε κόρνερ στο 38’ και ο Κεϊτά έπιασε μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή. Η μπάλα πήγε, όμως, πάνω στον Καβαλιώτη, ο οποίος μπλόκαρε. Στο 42’ ο Αναστασάκος πέρασε την μπάλα με πλάγιο άουτ μέσα στην περιοχή, ο Γιαννόπουλος έπιασε την κεφαλιά, που κατέληξε άουτ…

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας απείλησε πρώτη, όταν ο Νέτο από δεξιά ελίχθηκε ωραία, έκανε τη σέντρα στην… καρδιά της άμυνας, αλλά η κεφαλιά του Κεϊτά, που είχε περάσει στην κορυφή της επίθεσης, ήταν αδύναμη, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Καβαλιώτης. Στο 57’ ο Σαμπαντάκος εκτέλεσε φάουλ, που πέρασε άουτ… Στο 63’ απείλησε ο Πανγυθεατικός μετά από λάθος του Κατσίμα. Ο Σαμπαντάκος σούταρε από καλή θέση, απέκρουσαν αμυντικοί και Πονηρός, ακολούθησε νέα προσπάθεια του Μανωλάκου, με την άμυνα να διώχνει σωτήρια.

Στο 73’ ο Λαντίκας βρέθηκε μέσα στην περιοχή από δεξιά και πραγματοποίησε σέντρα. Η μπάλα βρήκε στο αριστερό χέρι του Πετρόπουλου, ο οποίος προσπάθησε να μαρκάρει, αλλά ο διαιτητής Κομπιλίρης και ο βοηθός Νικολόπουλος έδειξαν κόρνερ. Στο 74’, μετά από λάθος του Κάλα στο κέντρο ο Κοκκινάκης βγήκε από δεξιά, έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Μουτσικάκης σούταρε άουτ από το δεύτερο δοκάρι από καλή θέση.

Η ΑΕ Ερμιονίδας απείλησε στο 80’ με εκτέλεση φάουλ του Τρέσα, που πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι. Στο 88’ ο Σαμπατάκος βρέθηκε σε καλή θέση μόνος και σούταρε άουτ υπό την πίεση του Βιρβίλη, μετά από λάθος της ομάδας στη μεσαία γραμμή, ενώ στις καθυστερήσεις ο Πονηρός μπλόκαρε προσπάθεια του Μανωλάκου…

Διαιτητής ήταν ο Κομπιλίρης (Μεσσηνίας), με βοηθούς τους Καραμέρο (Ηλείας) και Νικολόπουλο (Μεσσηνίας). Όπως αναφέρθηκε, ο ρέφερι και ο δεύτερος βοηθός ελέγχονται για τη φάση που έγινε στο 73’, όταν ο Λαντίκας γύρισε την μπάλα από δεξιά, βρήκε στο αριστερό χέρι του χέρι του Πετρόπουλου και κατέληξε κόρνερ. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν για τη γηπεδούχο οι Σπηλιωτόπουλος (43’), Αναστασάκος (72’), Κουρτέσης (78’), Μπερδούσης (87’) και για την ομάδα μας οι Μίχος (43’) Κατσίμα (66’).

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ (Σταύρος Μανιάτης): Καβαλιώτης, Χρυσικάκος (56’ Μανωλάκος), Κωστάκος, Κουρτέσης, Αναστασάκος, Γιανόπουλος, Διαμαντάκος (56’ Σαμπατάκος), Κοκκινάκης, Σπηλιωτόπουλος (70’ Μπουτσικάρης), Μπερδούσης (85’ Δασκαλάκης), Πετρόπουλος.

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Μάρκος Στεφανίδης): Πονηρός, Μηλιώτης, Τζιέρης, Μίχος, Τριμπόνιας (85’ Βιρβίλης), Νέτο, Τσόφλιος, Τρέσα, Κουζής, Κατσίμα (69’ Ίλσι Κάλα), Κεϊτά (69’ Λαντίκας).

ermionidafc.gr    Φωτό: githio-click.gr 

Περισσότερες φωτό ΕΔΩ 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates