Social Icons

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

«Σκόρπισε» το Κουτσοπόδι η Κορωνίδα Κοιλάδας. Μετέτρεψε το ντέρμπι σε περίπατο.

 Μία εκπληκτική Κορωνίδα Κοιλάδας μετέτρεψε το ντέρμπι της αγωνιστικής στο Κουτσοπόδι σε ένα υγιεινό περίπατο αποδεικνύοντας πιο θα είναι το αφεντικό στον φετινό μαραθώνιο της Α1 Αργολίδας.

Το σκορ άνοιξε στο 25΄λεπτό όταν ο Σαμαράς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Μπασιμακόπουλος στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 29΄λεπτό μετά από τραγικό λάθος της άμυνας των γηπεδούχων η μπάλα στρώθηκε στον Αλεξανδρή ο οποίος πλάσαρε για να γίνει το 0-2.Στο 41΄λεπτό ο Ταραντίλης με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Α.Οψιμούλη τετ α τετ με τον Υμεράι , πλάσαρε και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.Ενα λεπτό πριν το φινάλε του ημιχρόνουο Σαμαράς έβγαλε εκπληκτική ασίστ στον Ταραντίλη στην καρδιά της άμυνας του Κουτσοποδίου και αυτός απλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα  για να γίνει το 0-4. Στο 51΄λεπτό ο Αλεξανδρής ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με ένα «κεραυνό» μέσα από την μεγάλη περιοχή .

Κάποιες καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους με τον Νάσση (4΄) όταν πλάσαρε μέσα από την περιοχή και μπλόκαρε ο Αλευράς. Στο 7΄γυριστό σουτ του Μπλάτσου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ , στο 26΄λεπτό αδύναμο σουτ μπλόκαρε εύκολα ο Αλευράς. Όσο για τους φιλοξενούμενους ήταν μία διαρκείς απειλή για την εστία του Υμεράι ο οποίος πρέπει να πέρασε από τα πιο δύσκολα ποδοσφαιρικά απογεύματα του . Επιπλέον οι φιλοξενούμενοι είχαν από ένα δοκάρι σε κάθε ημίχρονο και αυτό από ποδοσφαιριστές του Κουτσοποδίου.

Η διαιτησία του Βαγγέλη Μανούχου για μία ακόμα φορά ήταν άψογη .

ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου: Ιμεράι, Παπαγεωργόπουλος, Κυριακόπουλος (61΄Αποστόλου), Μπλάτσος (46΄Νικολίτσας), Καζάς (46΄Φατούρος) , Καλογερόπουλος, Καραργύρης (54΄Μουζακιώτης), Μαρούσης, Πίππας, Κουτσοδήμος (68΄Λαμπάδας), Νάσσης .

Κορωνίς Κοιλάδας : Αλευράς, Παπασταύρου (78΄Τόκας), Σαμαράς, Ζέρια (78΄Τσερίκου), Μπασιμακόπουλος, Κιοσσές (68΄Δ.Αλεξανδρής), Γιαννακόπουλος, Λαλούσης, Α.Οψιμούλης (59΄Ελένης), Αλεξανδρής (68΄Παππάς), Ταραντίλης .

Η φωτό είναι από το argolidaportal.gr.

Περισσότερο φωτορεπορταζ ΕΔΩ

Δείτε τι έγινε στο γήπεδο του Κουτσοποδίου μέσα από το βίντεο του Βασίλη Παπαδόπουλου και το argolidaportal.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates