Social Icons

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Αλλαξε όψη η κερκίδα στο γήπεδο Κοιλάδας.

Αλλαξε όψη η κερκίδα στο γήπεδο της Κορωνίδας Κοιλάδας μετά την τοποθέτηση από την

σημερινή Δημοτική αρχή των νέων καθισμάτων . Τοποθετήθηκαν λευκά καθίσματα στα οποία θα κάθονται άνετα οι φίλαθλοι της τοπικής ομάδας από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του νέου πρωταθλήματος .
Επίσης σημαντική και η συμβολή της εταιρίας  Basimakopouloi Shipyard η οποία έκανε χορηγία για χρώματα για την βαφή της εξέδρας .

Η ανακοίνωση της Κορωνίδας :

Με το πέρας τον εργασιών για την επισκευή της κερκίδας στο γήπεδο της Κοιλάδας , η Κορωνίδα Κοιλάδας ως αθλητικός οργανισμός που εδρεύει στο εν λόγω γήπεδο , θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους κάτωθι :

1. Τον Δήμο Ερμιονίδας και προσωπικά τους Δήμαρχο κ. Γεωργόπουλο και τον Αντιδήμαρχο κ. Πιτσά , για την διάθεση των νέων καθισμάτων.
2. Την εταιρία Basimakopouloi Shipyard των κ. Ιωάννη και Λευτέρη Μπασιμακόπουλο , για την προσφορά των χρωμάτων για τη βαφή της κερκίδας.
Τέτοιες ενέργειας βοηθούν σημαντικά στο να συνεχίσουμε την πολυετή και δύσκολη προσπάθειά μας να διατηρηθεί η Κορωνίδα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.
Θα ακολουθήσουν κι άλλες σημαντικές εργασίες στο γήπεδο , ώστε να είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο λειτουργικά και καλλωπιστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates