Social Icons

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Νίκος Μητροσύλης (Προπονητής Ερμή Κιβερίου) : "Κατά τη γνώμη μου, θα υπάρξουν βαθμολογικές απώλειες από όλους κι αυτό θα κάνει το πρωτάθλημα πιο συναρπαστικό. "

 Επιτέλους σέντρα το Σαββατοκύριακο και με την αφορμή αυτή ζητήσαμε από τον πρόεδρο προπονητών Αργολίδας και προπονητή του Ερμή Κιβερίου Νίκο Μητροσύλλη να κάνει την δική του εκτίμηση για το νέο πρωτάθλημα , για την είσοδο νέων προπονητών στο πρωτάθλημα αλλά και για την ομάδα του τον Ερμή Κιβερίου . 

"Μετά από πανδημίες και αναγκαστικές διακοπές, επιτέλους ελπίζουμε ότι η διένεξη μεταξύ ΕΠΟ και ΓΓΑ θα τελειώσει και το πρωτάθλημα του τοπικού θα αρχίσει. Το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι από την καθημερινότητά μας και για πολλούς από μας είναι πλέον "τρόπος ζωής". Η διοργάνωση με 16 συμμετοχές σε έναν όμιλο θα δώσει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον, πιστεύω, αφού αρκετές ομάδες εμφανίζονται ενισχυμένες και φιλόδοξες για κάτι πολύ καλύτερο από πέρυσι. Κατά τη γνώμη μου, θα υπάρξουν βαθμολογικές απώλειες από όλους κι αυτό θα κάνει το πρωτάθλημα πιο συναρπαστικό.

Από προπονητικής πλευράς, λόγω και της αρμοδιότητάς μου στον Σύνδεσμο προπονητών Αργολίδας, όλες σχεδόν οι ομάδες θα έχουν στον πάγκο τους προπονητές κατόχους του διπλώματος UEFA B', ενώ περιμένουμε να τακτοποιηθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες. Αυτό, σε συνδυασμό με την προσπάθεια όλων των φορέων, (ΕΠΣΑ, Δήμοι, Περιφέρεια) να βρίσκονται τα γήπεδα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, δίνει ένα τόνο αισθητής βελτίωσης του ποδοσφαιρικού επιπέδου στο Νομό μας.
Κλείνοντας, για την ομάδα μου, τον Ερμή Κιβερίου, παρά τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν στην αρχή της προετοιμασίας, λόγω της εργασιακής απασχόλησης παικτών, κάτι που όλες οι ομάδες το αντιμετώπισαν φέτος, είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο και φιλοδοξούμε να επαναλάβουμε πορεία ανάλογη της περσινής. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, όμως είμαστε ένα υγιές Σωματείο και καταφέρνουμε να ξεπερνάμε τα εμπόδια που παρουσιάζονται. Απώτερος στόχος μας είναι η αξιοποίηση του Κιβεριώτικου έμψυχου υλικού με παιδιά από τις Ακαδημίες του Συλλόγου και την περιοχή και φυσικά η αξιοπρεπής παρουσία της ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας πλήρη επίγνωση του ότι:" Είναι σχετικά εύκολο να ανέβεις στην κορυφή αλλά εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνεις εκεί..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates