Social Icons

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου : Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση .

 Η ενίσχυση του Ο.Φ.Ηλιοκάστρου  συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς, με τους «μελανόλευκους » να ανακοινώνουν την απόκτηση των Παναγιώτη Πλατανίτη  , Βαγγέλη Λάμπρου   και  Αλέξανδρο Λαπούση .

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Το Δ.Σ. του  Νέου Ο.Φ. Ηλιοκάστρου .  ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με  3   ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν ήδη ενταχθεί στο ρόστερ και συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας. Πρόκειται για τον έμπειρο Παναγιώτη Πλατανίτη  (Επιθετικό), τον Βαγγέλη Λάμπρου  (τερματοφύλακα ) και τον Αλέξανδρο Λαπούση  (επιθετικό μέσο).

Ο Παναγιώτης Πλατανίτης είναι 30 χρονών (1992) και έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Ερμή Ερμιόνης . Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ποσειδώνα Διδύμων , στην Κορωνίδα Κοιλάδας και στον Ο.Φ.Ηλιοκάστρου .

Επίσης έχει αγωνιστεί στον  Π.Α.Ο. Παγκεφαλληνιακό ομάδα της Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας –Ιθάκης με την οποία έφτασε στον τελικό κυπέλλου την σεζόν 2012-2013 κόντρα στο Α.Ο. Εικοσιμίας , και με δικό του τέρμα η ομάδα κατέκτησε το κύπελλο .Επίσης αγωνίστηκε και στον Α.Ο. Κεφαλληνίας-Ιθάκης την σεζόν 2013-2014.

Ο Βαγγέλης Λάμπρου είναι 22 ετών και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ομάδες υποδομής της Κορωνίδας Κοιλάδας .Εκτός από την Κορωνίδα Κοιλάδας αγωνίστηκε και στον Ατρόμητο Κρανιδίου .

Ο Αλέξανδρος Λαπούση είναι 15 ετών και προέρχεται από τις ακαδημίες της Ενωσης Ερμιονίδας.

Η ομάδα του Ο.Φ.Ηλιοκάστρου ευχαριστεί θερμά την Ένωση Ερμιονίδας , την Κορωνίδα Κοιλάδας και τον Ποσειδώνα Διδύμων για την παραχώρηση των ποδοσφαιριστών και τους εύχεται καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα που αγωνίζονται.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates