Social Icons

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Ενωση Ερμιονίδας : Φιλική νίκη με Κορωνίδα Κοιλάδας.

 Σε φιλικό παιχνίδι, που αποτέλεσε δυνατό «τεστ» και για τα δυο ομάδες, η ΑΕ Ερμιονίδας νίκησε με σκορ 4-2, την Κυριακή (16/10), την Κορωνίδα Κοιλάδας

 στο γήπεδο της Ερμιόνης. Οι δυο προπονητές είχαν την ευκαιρία να βγάλουν πολύτιμα συμπεράσματα εν όψει της συνέχειας της σεζόν και της έναρξης των πρωταθλημάτων, σε μας που, εκτός των άλλων, είχε δυνατές μονομαχίες και πάθος στις ενέργειες των παικτών.

Για την ομάδα μας ο Μάρκος Στεφανίδης κρατάει την αντίδραση των παικτών του, που βρέθηκαν να χάνουν (0-2) στο πρώτο ημίχρονο, ενώ βοήθεια έδωσαν και οι αλλαγές στο δεύτερο μέρος. Ο 55χρονος προπονητής έδωσε χρόνο συμμετοχήες και σε παίκτες που ήθελε να δει σε συγκεκριμένες θέσεις, ζητώντας να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, πράγματα που δουλεύουν στις προπονήσεις με σωστό passing-game και πίεση στον αντίπαλο.


Στο 2’ ο Ίλσι Κάλα βρέθηκε σε καλή θέση απέναντι από το τέρμα, αλλά δεν σούταρε, ενώ στη αντεπίθεση της Κορωνίδας ο Βιρβίλης έδιωξε επικίνδυνη σέντρα. Στο 7’ σκόραρε (0-1) ο Οψιμούλης Α. για τη φιλοξενούμενη. Μετά από λάθος αντίδραση της ομάδας μας, ο σκόρερ πήρε την μπάλα μετά από γύρισμα προς τα πίσω, μπήκε στην περιοχή παρά την πίεση από τον Τζιέρη, πέρασε τον Πρωτόπαπα και πλάσαρε εύστοχα.

Στο 9’ πέρασε επικίνδυνη σέντρα του Λαλούση για την Κορωνίδα. Στο 15’ ο σύλλογος μας απείλησε δυο φορές. Αρχικά εκτέλεσε κόρνερ ο Αντωνίου και ο Τζιέρης δεν πρόλαβε την μπάλα με το κεφάλι μέσα στην περιοχή, ενώ ακολούθησε άστοχο σουτ του Λουΐτζι Μπαρμπιέρι από καλή θέση. Σε νέα επίθεση ο Μπρούνο Εμπαλό πέρασε από δεξιά την μπάλα στον Τριμπόνια και ο τελευταίος προσπάθησε να… κρεμάσει τον τερματοφύλακα μέσα από την περιοχή, αλλά ο τελευταίος μπλόκαρε. Αυτή που σκόραρε ήταν, όμως, η Κορωνίδα. Μετά από λάθος αμυντική λειτουργία, ο Οψιμούλης Α. πήρε την μπάλα ανάμεσα σε κέντρο και περιοχή, προχώρησε και σημείωσε το δεύτερο γκολ του (0-2) με πολύ δυνατό σουτ.

Στη συνέχεια η ΑΕ Ερμιονίδας προσπάθησε να αντιδράσει. Στο 24’ ο Αντωνίου σούταρε ψηλά άουτ από καλή θέση και στο 26’ ο Μπρούνο Εμπαλό βρήκε από αριστερά τον Τριμπόνια, αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ την προσπάθειά του. Ο Αντωνίου σούταρε στο 27’ από το ύψος της περιοχής και Αλευράς απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ στη δεξιά του γωνία.

Για τη φιλοξενούμενη, ο Παπασταύρου εκτέλεσε κόρνερ στο 30’ και απείλησε ο Μπασιμακόπουλος με κεφαλιά. Στο 36’ ο Κάλα πέρασε κάθετη μπαλιά στον Μπρούνο Εμπαλό, αλλά ο Αλευράς βγήκε από την περιοχή και έκοψε την μπάλα, ενώ έκανε το ίδιο και με τον Τριμπόνια που ακολουθούσε. Ο Ίλσι Κάλα σούταρε στο 38' και απέκρουσε ο Αλευράς, ενώ στο 39’ ο Τρέσα εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τείχος και έβγαλε σε κόρνερ, δύσκολα, στην αριστερή του γωνία ο τερματοφύλακας της Κορωνίδας. Στα 41’ ο Τρέσα σούταρε άουτ από καλή θέση μετά από πάσα του Ίλσι Κάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο προπονητές έκαναν αλλαγές, δοκιμάζοντας πράγματα που ήθελαν να δουν από τις ομάδες τους. Στο 49’ απείλησε ο σύλλογός μας, όταν ο Τριμπόνιας δεν πρόλαβε πολύ ωραία παράλληλη μπαλιά του Ίλσι Κάλα. Στο 51’ για τη φιλοξενούμενη οι Σαμαράς, Λαλούσης, Οψιμούλης Α. άλλαξαν πολύ ωραία τη μπάλα, αλλά ο τελευταίος από αριστερά δεν έκανε το τελείωμα που ήθελε. Στο 59’ σκόραρε η ΑΕ Ερμιονίδας και μείωσε (1-2) με πλασέ του Μηλιώτη, μετά από τσίμπημα της μπάλας του Ίλσι Κάλα και μπέρδεμα των άμυνας της Κορωνίδας.

Στο 62’ ο Πρωτόπαπας κατάφερε να… βγάλει προσπάθεια του Οψιμούλη Α., ο οποίος βγήκε μόνος του απέναντί του. Στο 70’ ο Μηλιώτης άλλαξε το παιχνίδι από τα δεξιά στον Λαντίκα, ο οποίος σέντραρε, αλλά η κεφαλιά του Τριμπόνια ήταν αδύναμη και μπλόκαρε ο Αλευράς. Στο 75’ έγινε το 2-2. Ο Τρέσα βρέθηκε σε καλή θέση από την περιοχή, σούταρε και η μπάλα βρήκε τη συμβολή των δοκών, πήρε ξανά την μπάλα από τον Λαντίκα και σκόραρε με νέο σουτ στην αριστερή γωνία. Στο 85’ ο Τρέσα σούταρε ξανά, η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά ο Φουρνάρος από πλάγια και δεξιά πέτυχε το 3-2. Στις καθυστερήσεις ο Πρωτόπαπας μπλόκαρε εκτέλεση φάουλ του Σαμαρά και στην επόμενη φάση ο Τριμπόνιας πέτυχε το 4-2 με σουτ, μετά από πάσα του Μηλιώτη.

Διαιτητής ήταν ο Αργυρόπουλος Βασίλης, με πρώτο βοηθό τη Σαχίνη Χριστίνα και δεύτερο τον Οικονόμου Άγγελο, όλοι από τον σύνδεσμο Κορινθίας.

Για την ΑΕ Ερμιονίδας (Μάρκος Στεφανίδης/4-1-2-3) αγωνίστηκαν οι: Πρωτόπαπας, Μάρκου, Βιρβίλης, Τζιέρης (75’ Φουρνάρος) Μηλιώτης, Λουϊτζι Μπαρμπιέρι, Τρέσα, Ίλσι Κάλα, Αντωνίου (60’ Καράι), Μπρούνο Εμπαλό (46’ Λαντίκας), Τριμπόνιας. Για την ομάδα μας δεν έπαιξαν οι Πονηρός, Μίχος, Τσόφλιος, Αντιόλ Μαμουτάι, Στεργίου Λ., Κόντος και οι τραυματίες Ιβάνοφ, Λέρμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates