Social Icons

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Ερμιονίδα-Κορωνίδα Κοιλάδας την Κυριακή στο γήπεδο Ερμιόνης.

 Την ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας θα αντιμετωπίσει η ΑΕ Ερμιονίδας σε φιλικό παιχνίδι, την Κυριακή (16/10), στις 16:00, στο γήπεδο της Ερμιόνης.

Ο προπονητής Μάρκος Στεφανίδης θα έχει την ευκαιρία να δει ξανά τους παίκτες σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά το 0-0 στο ΔΑΚ Άργους με τον Παναργειακό, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ενισχυθεί και στοχεύει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της α’ κατηγορίας ΕΠΣ Αργολίδας…

Ο 55χρονος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες να παρουσιάσουν στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία που τους ζητάει, εν όψει της ενάρξεως των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η προπόνηση του Σαββάτου (15/10) έγινε πρωί στο γήπεδο της Ερμιόνης σε χειμωνιάτικο… φόντο, και το πρόγραμμα περιλάμβανε πολλές ασκήσεις με μπάλα. Την Παρασκευή (14/10) οι παίκτες δούλεψαν περισσότερο σε θέματα τακτικής, με το πρόγραμμα να εκτελείται σε βροχερό σκηνικό.

Οι Γιώργος Τσόφλιος και Παναγιώτης Λαντίκας έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Εκτός παραμένει ο τραυματίας Δημήτρης Λέρμας, όπως και ο Γρηγόρης Ιβάνοφ, ο οποίος συνεχίζει τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στο χειρουργημένο γόνατό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates