Social Icons

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Ανακοίνωσε τον Βασίλη Μηλιώτη η Ενωση Ερμιονίδας.

 Ποδοσφαιριστής της Ένωσης Ερμιονίδας είναι από το μεσημέρι της Τρίτης (23/08) ο Βασίλης Μηλιώτης .

Ο Βασίλης, που γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1996, είναι 26 ετών και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού αμυντικού.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Κ20 του Αστέρα Τρίπολης και στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα της Ερμιονίδας την περίοδο όπου η ομάδα ήταν στην football league  (2014-2015) και στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Παναρκαδικό, Παναργειακό, Χανιά, Αχαρναικό Παναιγιάλειο , Εθνικό , Ιωνικό, Κερατσίνι και Φωστήρα .

Στις 10 Φεβρουαρίου του 2015 ο Βασίλης Μηλιώτης γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής (της πρώτης ομάδας) ο οποίος καλείται στην Εθνική ομάδα Νέων από τον τότε προπονητή Γιάννη Γκούμα . Μαζί με τον Μηλιώτη ο Γιάννης Γκούμας είχε καλέσει και τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων της Ένωσης τον Χρήστο Κολλά .

Αγωνίστηκε με την ομάδα της Ενωσης σε 16 αγώνες πρωταθλήματος και σκόραρε μία φορά την τελευταία αγωνιστική με την Επισκοπή στο Κρανίδι 5-1.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Μηλιώτη για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Ο Βασίλης Μηλιώτης γεννήθηκε στις 26 Φλεβάρη του 1996 και αγωνίζεται στα αριστερά της άμυνας, καλύπτοντας όλη την πλευρά. Θα φορέσει τη φανέλα του συλλόγου μας για δεύτερη φορά, έχοντας, πλέον, πολλές παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες, ενώ πέρυσι έπαιξε στον ΑΣ Σαντορίνης 2020.

Έχει αγωνισθεί με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας Νέων (U19), ξεκινώντας την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης. Όντας παίκτης της ομάδας της Αρκαδίας ήρθε ως δανεικός στην ΑΕ Ερμιονίδας στα μέσα της περιόδου 2014-15. Στη συνέχεια έπαιξε σε Παναρκαδικό, Παναργειακό, ΑΟ Χανίων, Αχαρναϊκό, Παναιγιάλειο, Εθνικό Πειραιώς, Ιωνικό, Φωστήρα, ΑΣ Σαντορίνης 2020…

Ο Βασίλης Μηλιώτης έκανε την πρώτη προπόνηση με την ομάδα μας τη Δευτέρα (22/08) στο γήπεδο της Ερμιόνης, όπου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του και να μιλήσει από κοντά με τον προπονητή Κώστα Καλογιαννίδη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates