Social Icons

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Το «Δείπνο με φίλους» παρουσιάστηκε στο Κρανίδι .(Φωτό-Βίντεο)

 Μία εξαιρετική παράσταση παρακολούθησαν το Σάββατο (20/08) το βράδυ στον Μύλο δίπλα στο λύκειο Κρανιδίου οι κάτοικοι της Ερμιονίδας . Ο λόγος για το «Δείπνο με φίλους»  μία βραβευμένη κωμωδία του Ντόναλντ Μάργκιουλις  η οποία μιλά για τις ανθρώπινες σχέσεις και τον γάμο ποντάροντας στο γέλιο , το χιούμορ, την συγκίνηση και τις ανατροπές .

Η συγκεκριμένη θεατρική κωμωδία βραβεύτηκε το 2000 με το βραβείο Πούλιτζερ ως η καλύτερη θεατρική κωμωδία σχέσεων αλλά και η γραφή του Μάργκιουλις που μεταφέρει με τρυφερό και δωρικό τρόπο τη ρουτίνα του έγγαμου βίου και τον χωρισμό με τα οποία έρχονται αντιμέτωπα δύο παντρεμένα επί 20ετία ζευγάρια. Ο επεισοδιακός χωρισμός των μεν, θα φέρει τους δε, μπροστά σε έναν καθρέπτη, βγάζοντας στην επιφάνεια απωθημένα, μικρές ζήλιες και την ουσιαστική φθορά που προκαλείται στις σχέσεις. Όπως εύστοχα διαπιστώνει ο συγγραφέας "ο χρόνος ταΐζει το θηρίο που σκοτώνει το γάμο".

Στην βραβευμένη κωμωδία που παρουσιάστηκε στον Μύλο την σκηνοθετική επιμέλεια είχε ο Φουρνιώτης Μάνος Αντωνίου και δίπλα του οι εξαίρετοι ηθοποιοί Σταύρος Νικολαίδης, η Ιωάννα Πηλιχού και η Φιλίτσα Καλογεράκου.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από το θεατρικό και τι δήλωσαν στην κάμερα του Sport-Ermionida ο Σταύρος Νικολαΐδης και ο Μάνος Αντωνίου.

Βίντεο 

Σταύρος Νικολαΐδης


Μάνος Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates