Social Icons

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Γιώργος Στεργίου.Ενας ακούραστος εργάτης της Ενωσης Ερμιονίδας εκτός και εντός γηπέδου- Ανακοίνωση

 Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Γιώργο Στεργίου εξέδωσε την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου η ομάδα της Ενωσης Ερμιονίδας . Η αφορμή ήταν η συμβολή του στην αποκατάστηση των ζημιών που είχαν προκληθεί στο δυτικό μέρος της εξέδρας του γηπέδου του Κρανιδίου από την πτώση των βράχων στην εξέδρα και στον αγωνιστικό χώρο .

Ο Γιώργος είναι ένας πιστός στρατιώτης της οικογένειας της Ενωσης Ερμιονίδας και πάντα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή όπου και όποτε χρειαστεί . Εκτός ή εντός αγωνιστικού χώρου από το 2011 όταν και ιδρύθηκε η ομάδα . Στον αγώνα της Τετάρτης με τον Αρη Σκάλας βρισκόταν στην αποστολή της ομάδας και χρειάστηκε μία μπαλαντέζα όπου και για αυτό είχε λύση όπως βλέπεται στην φωτογραφία .

Αμέσως μετά έκατσε στον πάγκο αφού ήταν στην αποστολή  και στο 85΄λεπτό  μπήκε αλλαγή  με το νούμερο 12 στην θέση του Αργύρη Τζιέρη και αμέσως ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Πονηρός τον φώναξε και του φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού .  

 Η ανακοίνωση

«Η διοίκηση και όλη η οικογένεια της ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια τον Γιώργο Στεργίου, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του συνέβαλε, για ακόμα μία φορά, τα μέγιστα, ώστε να αποκατασταθούν ζημιές που είχαν συμβεί στο γήπεδο Κρανιδίου, μετά τις βροχοπτώσεις τον προηγούμενο μήνα.

Τον ευχαριστούμε, διότι πάντα, όποτε τον χρειάστηκε ο σύλλογός μας, έχει προσφέρει, αφιλοκερδώς, τις υπηρεσίες του.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates