Social Icons

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Θα ΚΡΥΨΟΥΝ το ΒΙΝΤΕΟ όσο μπορούν! Πρόταση «ΣΕΙΣΜΟΣ» για τα εμβόλια

 Διεθνής ποδοσφαιριστής προτείνει αυτό που ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, καθώς πέφτουν παντού ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ αθλητές και οπαδοί!!!

O Πρώην ποδοσφαιριστής της Αγγλίας Ματ Λε Τισιέ,με συμμετοχή στην εθνική ομάδα της χώρας του, μίλησε για τα εμβόλια, εκφράζοντας την ανησυχία του για τον απίστευτο αριθμό επαγγελματιών αθλητών παγκοσμίως που έχουν καταρρεύσει λόγω καρδιακών προβλημάτων, από την στιγμή που τα σκευάσματα των γνωστών μεγάλο-εταιρειών δόθηκαν μαζικά στους πληθυσμούς.

Μάλιστα τα αγγλικά δημοσιεύματα, επικαλέστηκαν τον θάνατο του 22χρονου Έλληνα ποδοσφαιριστή, Αλεξάνδρου Λάμπη, ο οποίος πέθανε στην Ηλιούπολη μετά από αιφνίδια καρδιακή ανακοπή κατά την διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος.

Ο Ματ Λε Τισιέ ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα για τον αυξανόμενο αριθμό ποδοσφαιριστών που υποφέρουν από ξαφνικά καρδιακά προβλήματα.

Στην συνέντευξη, ο Le Tissier είπε ότι στην καριέρα του δεν θυμάται ούτε ένα παιχνίδι να έχει διακοπεί για επείγουσα ιατρική κατάσταση στους οπαδούς, σχολιάζοντας το γεγονός ότι αυτό συμβαίνει πλέον κάθε εβδομάδα, αφού επετράπη ο κόσμος να επιστρέψει στα γήπεδα ποδοσφαίρου.

Ο Λε Τισιέ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ και ΖΗΤΑ επείγουσα έρευνα της FIFA για την πρωτοφανή, όπως την ονομάζει, αύξηση στους θανάτους ποδοσφαίρου το 2021 σε σύγκριση με τον μέσο όρο της προηγούμενης 12ετίας και την αύξηση των ιατρικών έκτακτων περιστατικών που συμβαίνουν σε οπαδούς, έτσι ώστε το εμβόλιο για τον COVID-19 να μπορεί να αποκλειστεί απολύτως ως αιτία των περιστατικών!

Θα το κάνουν;;; Μάλλον θα φροντίσουν να κρύψουν το βίντεο, για να μην μπουν σε κόπο!

ΠΗΓΗ : ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates