Social Icons

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Ανετη νίκη η Ερμιονίδα , κέρδισε 5-1 τον Αρη Σκάλας.


 Άνετα η Ερμιονίδα κέρδισε με 5-1 τον Άρη Σκάλας στο γήπεδο Κρανιδίου και απομακρύνθηκε πέντε βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο σημερινός αγώνας δεν αντέχει κριτικής αφού οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από τους φιλοξενούμενους 

Στο 11΄λεπτό κεφαλιά του Λαλούση στο δεύτερο δοκάρι ο Αρβανίτης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 21΄λεπτό ο Μπορούς  με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Τσόφλιο απέναντι από τον Αρβανίτη ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0.

Στο 26΄λεπτό ο Κουρτέσης μπήκε στην περιοχή με τον Διαμαντόπουλο να τον μαρκάρει και τον διαιτητή να δείχνει….. πέναλτι . Το εκτέλεσε ο παθών για να κάνει το 1-1.

Στο 27΄λεπτό δυνατό σουτ του Τρέσα η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αρβανίτη.

Στο 30΄λεπτο απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπορούς έξω από την περιοχή   , η μπάλα στα δίχτυα του Αρβανίτη και 2-1.

Στο 35΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για το 3-1 όταν ο Μπουρούς μπήκε στην περιοχή  και έκοψε την μπάλα δεξιά πιστεύοντας πως τον ακολουθούσε συμπαίκτης του και πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν

Στο 36΄λεπτό , διαγώνιο σουτ του Αντωνόπουλου από αριστερά μπλόκαρε ο Αρβανίτης .

Στο 59΄λεπτό το παιγνίδι για τους φιλοξενούμενους φάνηκε να τελειώνει όταν ο Βίλφριντ έκανε αντιαθλητικό φάουλ πάνω στον Λαλούση και ο διαιτητής τον απέβαλε .

Στο 67΄λεπτό νέα κόκκινη όταν ο Καστένγκ έκανε νέο αντιαθλητικό φάουλ πάνω στον Μπουρούς και ο διαιτητής αντί να στείλει τον Γάλλο με κόκκινη στα αποδυτήρια προς έκπληξη όλων έστειλε τον Κουρτέση.

Από το λεπτό αυτό οι φιλοξενούμενοι έριξαν λευκή πετσέτα  με εννέα ποδοσφαιριστές στο γήπεδο .

Στο 74΄λεπτό ο Τρέσα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά συμβολών των δοκαριών του Αρβανίτη και έσκασε μέσα από την γραμμή   για να γίνει το 3-1.

Στο 83΄λεπτό ο Τσόφλιος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και δύο λεπτά αργότερα ο Κυπαρίσσης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα πετυχαίνοντας το τελικό 5-1.

Ερμιονίδα (Μ.Σκύβαλος) : Πονηρός, Διαμαντόπουλος, Σαμαράς (85΄Ιβάνοφ), Τζιέρης (85΄Στεργίου), Βιρβίλης, Λαλούσης, Αντωνόπουλος, Κυπαρίσσης, Τσόφλιος (85΄Χαλούβας), Τρέσα. Μπορούς (75΄Μερτύρης).

Άρης Σκάλας (Μ. Φασουλής ) : Αρβανίτης, Μανωλάκης, Μπινιώρης (75΄Βασιλόπουλος), Καρακούσης (88΄Κολλάτος), Μιχελάκος, Κανελλάκης, Κουρτέσης, Παρασίδης . Γουόρντεν,(77΄ Πανταζής)  Βίλφριντ, Κάστενγκ (65΄Σταυρόπουλος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates