Social Icons

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Α.Ε.Ερμιονίδας- Α.Ε. Μυκόνου 2-0: Εκπληκτική εμφάνιση, σπουδαία νίκη!

Μία πολύ σημαντικό τρίποντο για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος πρόσθεσε στην

βαθμολογική του συγκομιδή η ομάδα της Ερμιονίδας η οποία επικράτησε στο Κρανίδι επί της Α.Ε.Μυκόνου με σκορ 2-0.

Οι σημαντικότερες φάσεις:

Στο 9΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαμαρά έξω από την περιοχή η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.

Στο 17΄λεπτό ο Τριμπόνιας έβγαλε σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι , με τον Κυπαρίσση να μην προλαβαίνει να γίνει απειλητικός.

Στο 18΄λεπτό σουτ του Σερέπα η μπάλα άουτ.

Στο 26΄λεπτό η Ερμιονίδα ανοίξει το σκορ όταν ο Τριμπόνιας με ωραία μπάσα έβγαλε τον Μπουρούς απέναντι από τον Διαμαντή ,σούταρε για  να αποκρούσει δύσκολα ο τερματοφύλακας της Μυκόνου και στην επαναφορά με νέο σουτ ο Μπουρούς  έκανε το 1-0.

Στο 44΄λεπτό δυνατό σουτ του Τριμπόνια μέσα από την περιοχή έδιωξε δύσκολα ο Διαμαντής .

Στο 45΄λεπτό διαγώνιο σουτ του Σερέπα μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Πονηρός.

Στο 53΄λεπτό ο Διαμαντής απέκρουσε δύσκολα δυνατό σουτ του Τριμπόνια.

Στο 56΄λεπτό νέα ευκαιρία με τον Τριμπόνια ο οποίος μέσα από την περιοχή σούταρε για να αποκρούσει εκπληκτικά ο Διαμαντής και στην συνέχεια νέο σουτ του Τσόφλιου μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία π τερματοφύλακας της Μυκόνου.

Στο 63΄λεπτό ο Πονηρός ανέτρεψε τον Μπρούνο και ο διαιτητής έδωσε την εσχάτη των ποινών . Το πέναλτι εκτέλεσε ο Σερέπας και ο Πονηρός με φοβερή απόκρουση στην δεξιά του γωνία έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 64΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν ο Τριμπόνιας έπιασε κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

Στο 76΄λεπτό δυνατό σουτ του Τσόφλιου από δεξιά η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των δοκαριών του Διαμαντή.

Στο 78΄λεπτό ο Λεσάι εκτέλεσε φάουλ και ο Αχείμαστος έπιασε κεφαλιά αναγκάζοντας τον Πονηρό σε εκπληκτική απόκρουση στην δεξιά του γωνία.

Στο 80΄λεπτό η Ερμιονίδα διπλασίασε τα τέρματα της όταν ο Τριμπόνιας έβγαλε σέντρα από δεξιά ο Διαμαντής έδιωξε άτσαλα και ο Τρέσα που καραδοκούσε με πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 92΄λεπτό δυνατό σουτ του Χαλούβα η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι .

Α.Ε. Ερμιονίδας (M Σκύβαλος): Πονηρός, Διαμαντόπουλος, Σαμαράς, Βιρβίλης, Τζιέρης, Τούλης, Τριμπόνιας (86' Μερτύρης), Κυπαρίσσης (66' Αντωνόπουλους), Τσόφλιος,(91΄Χαλούβας),  Τρέσα, (86΄Λαλούσης), Μπούρους (66' Λαντίκας)

Α.Ε. Μυκόνου (Θ.Παχατουρίδης): Διαμαντής, Αχείμαστος, Κέμπε, Σούλης, Μάρκου (72' Παπαδόπουλος), Παπαϊωάννου, Λεσάι, Καλτσάς (85' Μπαϊρακτάρι), Σερέπας (85' Κατσικαλάκης), Μπρούνο, Παρασκευάς (58' Γκέζος)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates