Social Icons

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Ένωση Ερμιονίδας : Ανακοίνωσε τον Δημήτρη Τουλή από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

 


 Μία νέα μεταγραφή ανακοίνωσε πριν από λίγο η ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας αφού ήρθε σε

συμφωνία με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τουλή .

Ο Δημήτρης Τουλής έχει γεννηθεί στις 30 Μαρτίου 2000 αγωνίζεται ως μέσος και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την φανέλα του  Αγροτικού Αστέρα, Απόλλωνα Πόντου Κ19 ,  Ηρακλή Κ17, Μακεδονικού ενώ  τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός σταθμός ήταν ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας ομάδα του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής με την οποία έχει αγωνιστεί και στους έντεκα αγώνες που είχε δώσει μέχρι σήμερα.

Στον αγωνιστικό τομέα με πολλές ελλείψεις λόγω covd συνεχίζεται η προετοιμασία για τους επόμενους αγώνες στο γήπεδο του Ηλιοκάστρου.

Αναλυτικά : 

Ο Μανώλης Σκύβαλος έχει ρίξει το βάρος στις ασκήσεις τακτικής, τόσο στον αμυντικό τομέα, όσο και στη δημιουργία.

Πέντε παίκτες, από αυτούς που είχαν βγει θετικοί στον κορονοϊό, πέρασαν, νωρίτερα, ιατρικές εξετάσεις, έχοντας, πλέον, αρνητικό τεστ για την Covid-19. Την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι παίκτες, που είχαν βγει θετικοί στους καθιερωμένους ελέγχους, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ και βάσει των όσων αναφέρει η ΓΓΑ, ώστε να ενημερωθούν οι κάρτες υγείας τους.

Ιατρικές εξετάσεις πέρασε με την άφιξή του, και ο νεοαποκτηθείς Δημήτρης Μπουρούς, ο οποίος έχει μπει, πλέον, σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates