Social Icons

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Αναβλήθηκε ο κυριακάτικος αγώνας Ερμιονίδα-Αρης Σκάλας λόγω κορονοιού.

 Η ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ενημερώνει πως αναβλήθηκε από την Επιτροπή Αγώνων της ΕΠΟ το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Σκάλας.

Το ματς ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή (23/01), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Υπενθυμίζεται ότι για την ομάδα της Λακωνίας δεν έγινε και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άγιο Ιερόθεο την Τετάρτη (19/01) για την 10η αγωνιστική, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού που ανιχνεύτηκαν στον Άρη Σκάλας στους τελευταίους καθιερωμένους ελέγχους.

Για την ομάδα μας, λόγω των κρουσμάτων που ανιχνεύτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, αναβλήθηκαν οι αγώνες με τον Άγιο Ιερόθεο, εντός έδρας, για την 11η αγωνιστική την Κυριακή (16/01) και με τον ΓΣ Ηλιούπολης, εκτός, την Τετάρτη (19/01) για την 10η αγωνιστική.

Η 10η αγωνιστική του 5ου ομίλου στη Γ' Εθνική κατηγορία ήταν προγραμματισμένη στις 9 Ιανουαρίου, αλλά αναβλήθηκε από την Επιτροπή Αγώνων της Ομοσπονδίας, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στη χώρα και των μέτρων της κυβέρνησης. Ορίστηκε για τις 19 του μήνα και έγιναν δυο από τις πέντε αναμετρήσεις, καθώς αναβλήθηκε και το ματς ΑΕ Μυκόνου - ΑΣ Σαντορίνης.

Το πρόγραμμα του συλλόγου μας στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας για τους επόμενους τέσσερις αγώνες διαμορφώνεται ως εξής:

-Τετάρτη (26/01) εντός έδρας κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο.

-Κυριακή (30/01) εκτός έδρας κόντρα στον Πανακαρδικό.

-Τετάρτη (02/02) εκτός έδρας κόντρα στον ΓΣ Ηλιούπολης.

-Κυριακή (06/02) εντός έδρας κόντρα στην ΑΕ Μυκόνου.

Παίκτες της ομάδας μας, που είχαν βγει θετικοί στον κορονοϊό, πέρασαν ιατρικές εξετάσεις, έχοντας αρνητικό τεστ για την Covid-19. Την ίδια διαδικασία ακολουθούν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, που είχαν βγει θετικοί, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ και βάσει των όσων αναφέρει η ΓΓΑ, ώστε να ενημερωθούν οι κάρτες υγείας τους. Διαδικασία που γίνεται, μαζί με τους καθιερωμένους ελέγχους για τον κορονοϊό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates