Social Icons

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου-Παναρκαδικός 2-4.

 Με εξ’ αναβολής αγωνιστικής και συγκεκριμένα την 10η για τον 5ο όμιλο συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Το απόγευμα της Τετάρτης (19/01) ο Παναρκαδικος κλήθηκε να δώσει ένα ιδιαίτερα απαιτητικό ματς στη Νέα Επίδαυρο επί του πρωτοπόρου στη βαθμολογία με τον ΓΣ Ηλιούπολης, Φοίνικα, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα με το οποίο θα μπορούσαν να «ρεφάρουν» την ήττα από την ομάδα της Ηλιούπολης την περασμένη Κυριακή.

Η ομάδα του Παναρκαδικού παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστική, συγκεντρωμένη σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της αναμέτρησης και ουσιαστική στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να καταφέρει τελικά να φτάσει σε μια μεγάλη όσο και δίκαιη νίκη με σκορ 2-4.

Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα αποφασιστικοί απέναντι στην ομάδα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου αξιοποιώντας στο ξεκίνημα τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. Στο 10’ ο Γεωργόπουλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για το 0-1, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 25’ έδωσε ουσιαστικό προβάδισμα στην ομάδα του «τριφυλλιού» με 0-2. Μέχρι το φινάλε ο Παναρκαδικός είχε τον έλεγχο πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπερπολύτιμο αυτό σκορ.

Στην επανάληψη οι «γηπεδούχοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, ανεβάζοντας ρυθμούς με σκοπό ένα γρήγορο γκολ που θα έβαζε την ομάδα και πάλι στο ματς, όπως τελικά και έγινε με προσωπικό τέρμα του Πούτση στο 56’ για το 1-2. Η απάντηση του Παναρκαδικού ήταν γρήγορα με τον Λαζαρίδη από την αντίπαλη περιοχή με πλασέ να σκοράρει στο 66’ για το 1-3. Μάλιστα δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Καμπεράι με σουτ είδε τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Φοίνικα.

Ο Παναρκαδικός πάντως έδειξε συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα στην ανασταλτική του λειτουργία και ο Πλατής πολύ καλή εμφάνιση για ακόμη ένα ματς. Στο 75’ μετά από απευθείας εκτέλεσε φάουλ του Παπαιωάννου, ο τερματοφύλακας του Παναρκαδικού απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 78’ σ’ ένα σουτ του Μπιτζή από πολύ καλή θέση και πάλι ο Πλατής απέκρουσε σωτήρια, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Παπαϊωάννου έφυγε λίγο άουτ. Ο Παπαιωάννου απείλησε και στο 85’ με ένα ακόμη σουτ να καταλήγει λίγο άουτ.

Ο Καμπεράι με πολύ ωραία ενέργεια από αριστερά κατάφερε να μπει στην αντίπαλη περιοχή και με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση να σκοράρει για το 1-4. Στο 90’+2’ ο Φοίνικας που συνέχισε να ψάχνει τα γκολ, κατάφερε με κοντινό πλασέ του Πούτση, να διαμορφώσει το τελικό 2-4.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Παναρκαδικό στην 3η θέση με 17 βαθμούς και με το μυαλό πλέον στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής (23/01) για το εκτός έδρας ματς με τον Άγιο Ιερόθεο για την πρεμιέρα του β’ γύρου.

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό γήπεδο Νέας Επιδαύρου | 19/01/2022 (15:00).
ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Χατζηγιάννης (Πειραιά).
ΒΟΗΘΟΙ: Γεώργιος Δαφερέρας (Πειραιά), Γεώργιος Ζερβάκης (Πειραιά).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Ηλίας Αλεξανδρόπουλος (Κορίνθου).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: Παναγιώτης Αργύρης.
ΤΕΡΜΑΤΑ: 56’ Πούτσης, 90’+2’ Πούτσης | 10’ Γεωργόπουλος, 25’ Γεωργόπουλος, 66’ Λαζαρίδης, 90’ Καμπεράι.
ΔΟΚΑΡΙΑ: 66’ Καμπεράι.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 28’ Καπλατζής, 40’ Μούγιος, 87’ Χατζησοφρωνίου, 53’ Πούτσης, 72’ Τριμπόνιας | 16’ Καλογεράκης, 40’ Λαζαρίδης, 60’ Κολιόπουλος, 74’ Λιακόπουλος, 85’ Πούτσι, 90’ Καμπεράι, 90’+1’ Νάνος.
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: –
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Παπαδόπουλος): Μποζιονέλος, Μούγιος, Σερμάγιας (77’ Βράζιος), Τριμπόνιας, Καπλατζής, Παπαϊωάννου, Χατζηστάμου (53’ Πούτσης), Χατζησοφρωνίου (49’ Μάρκου), Μπιτζής, Τριανταφύλλου (77’ Θωμάς), Γεωργίου (77’ Καρέλης).
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΑΟ (Σάββας Καρυπίδης): Πλατής, Λιακόπουλος, Λαζαρίδης, Κυριάζος, Νάνος, Πούτσι, Καλογεράκης (77’ Τσόφλιας), Γεωργόπουλος (67’ Μπαριτάκης), Καμπεράι, Γλέζος, Κολιόπουλος (86’ Πολίτης).

contraepithesi.gr


Βίντεο : ArgolidaPortal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates