Social Icons

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Με καιρικές συνθήκες από Σκανδιναβία η σημερινή προπόνηση της Ερμιονίδας.

 Με το θερμόμετρο σε πολύ χαμηλά επίπεδα, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδας», πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας μας 

στο Ηλιόκαστρο, το απόγευμα του Σαββάτου (22/01), με τον Μανώλη Σκύβαλο να πραγματοποιεί «διπλό», ζητώντας από τους παίκτες να ακολουθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσα έχουν κάνει τις προηγούμενες ημέρες.

Ο 39χρονος προπονητής έχει, πλέον, περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του και αυτό που θέλει είναι να φτάσουν όλοι στο επιθυμητό επίπεδο.  Πριν από το «διπλό» έγιναν και «τελειώματα» προς τους τερματοφύλακες της ομάδας. 

Κατά τη διάρκεια του «διπλού» τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο ο Αργύρης Οψιμούλης, μετά από σύγκρουση σε μονομαχία με «αντίπαλό» του. Ο 25χρονος αμυντικός αποχώρησε υποβασταζόμενος, ενώ τοποθετήθηκε άμεσα πάγος στο γόνατό του. Το θετικό είναι πως στη συνέχεια πάτησε το πόδι του, και ο πόνος είχε υποχωρήσει. Ο Αργύρης Οψιμούλης θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να φανεί το πρόβλημά του.

Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες, που είχαν νοσήσει με κορονοϊό, πέρασαν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, έχοντας, πλέον, αρνητικό τεστ για την Covid-19, μετά και τους τελευταίους καθεριωμένους ελέγχους, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ και βάσει των όσων αναφέρει η ΓΓΑ, ώστε να ενημερωθούν οι κάρτες υγείας τους. Με τον τεχνικό μας να βλέπει, πλέον, περισσότερους παίκτες στο γήπεδο. 

Το κρύο ήταν τσουχτερό και με την ολοκλήρωση της προπόνησης άρχισε να πέφτει χιόνι στο γήπεδο. Σε συνδυασμό με τον αέρα, οι συνθήκες θύμιζαν... Σκανδιναβία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates