Social Icons

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Με χατ-τρικ του Κέρι η Σαντορίνη κέρδισε την Ερμιονίδα με 5-0.

Την πιό βαριά ήττα της ιστορίας της γνώρισε σήμερα στην Σαντορίνη η ομάδα της Ερμιονίδας από την τοπική ομάδα  με σκορ 5-0  στον εξ αναβολής αγώνα της 8ης αγωνιστικής . Ο αγώνας έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες αφού κατα την διάρκεια του αγώνα έβρεχε και επικρατούσε πολύ δυνατός αέρας ο οποίος επηρέαζε  σημαντικά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. 

Μόλις στο πρώτο λεπτό η Σαντορίνη ανοίγει το σκόρ με κεφαλιά του Πολύζου ύστερα από κόρνερ του Κέρι.

Στο 15΄λεπτό Ο Κέρι εκτέλεσε κόρνερ και ο Συρεγγέλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι . 

Στο 30΄λεπτό σουτ του Κυπαρίσση η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Φαρμάκη. 

Στο 39΄λεπτό λάθος διώξιμο του Πονηρού, ο Συρεγγέλας πίεσε για να κλέψει, στη συνέχεια της φάση, η μπάλα φτάνει στον Κέρι έξω από την περιοχή, ο οποίος με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά των διχτυών του ανήμπορου να αντιδράσει Πονηρού.2-0


Στο 51΄λεπτό οι γηπεδούχοι ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με δυνατό σουτ του Συρεγγέλα πάνω στην κίνηση .

Στο 55΄λεπτό γέμισμα του Τρέσα από το χώρο του κέντρου, ο Λαντίκας βρέθηκε απέναντι στον Φαρμάκη, αλλά το σουτ κατέληξε άουτ.

Στο 64΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ότα ο Πονηρός έδιωξε σουτ του Συρεγγέλα ύστερα Γέμισμα του Τρέσα από το χώρο του κέντρου, ο Λαντίκας βρέθηκε απέναντι στον Φαρμάκη, αλλά το σουτ κατέληξε άουτ Κέρι.

Στο 70΄λεπτό νέα με γάλη ευκαιρία για την Σαντορίνη όταν ο Ζήσης βρέθηκε απέναντι από τον Πονηρό ο οποίος έκανε σωτήρια απόκρουση στο πλασέ που έκανε .

Στο 74΄λεπτό η Σαντορίνη ανεβάζει τον δείτη του σκορ στο 5-0 με ευθύβολο σουτ του Κέρι ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 80΄λεπτό η Ερμιονίδα δέχεται και πέμπτο γκολ από τον Κέρι (3ο προσωπικό του) με κοντινό σουτ ύστερα από κόρνερ του Ζίσι.

ΑΣ Σαντορίνης 2020 (Παντέλης): Φαρμάκης, Πολύζος, Κουρέλας, Μπιρμπίλη, Παντίδος, Ερρίκος,(77΄Ντρούγκας),  Σιμιτσής,( 77΄Βαμβακούσης ), Συρεγγέλας,(68΄Κριεμάδι),  Κέρι, Ζγκούρη, Παπαδόπουλος (68΄Ζίσι).

Ερμιονίδα (Τερεζόπουλος): Πονηρός, Α.Οψιμούλης, Μερτύρης, Τζιέρης,(57΄Ι.Οψιμούλης),  Βιρβίλης, Λαλούσης,(λ.τρ.36΄Τρέσα), Τριμπόνιας,(57΄Αντωνόπουλος),  Σαμαράς, Τσόφλιος, Λαντίκας, Κυπαρίσσης

 Οι φωτό και η ενημέρωση είναι από το www.sportcyclades.gr.

Η Βαθμολογία στον 5ο Ομιλο μετά και τον σημερινό αγώνα .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates