Social Icons

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Με Γεωργίου και Χατζηστάμου ο Φοίνικας κέρδισε 2-1 τον Αγ.Ιερόθεο και έμεινε στην κορυφή.

 Σε ένα αγώνα χωρίς πολλές φάσεις ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου κέρδισε με 2-1 τον Αγιο
Ιερόθεο και συμεχίζει να βρίσκεται στο ρετιρε του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Ηλιούπολη . Το άνοιξε νωρίς για τους γηπεδούχους αφού μόλις στο στο 8΄λεπτό κάθετη του Χατζησοφρωνίου στον Γεωργίου , αυτός με λόμπα πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και 1-0. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με  πλασέ του Τσιπόκα μέσα από την περιοχή .

Στο 16΄λεπτό σέντρα Τσιμπόκα από αριστερά πλασέ του Κωτσερίδη πάνω την κίνηση η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μποζιονέλου. Στο 30΄λεπτό ο Τριμπόνιας ανατράπηκε από τον  Μενάι και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Χατζηστάμος. Δύο καλές φάσεις είχαν οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο .Η πρώτη έγινε στο  62΄ όταν  κεφαλιά του Καρδάμη η μπάλα έφυγε άουτ και στο 66΄λεπτό με δυνατό σουτ του Χατζηγεωργίου ανάγκασε τον Μποζιονέλο να κάνει την απόκρουση του αγώνα σε κόρνερ. Στο 89΄λεπτο σουτ του Χατζησοφρωνίου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Αγ.Ιερόθεου.

Οι συνθέσεις : 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Μποζιονέλος, Μούγιος, Σερμάγιας, Τριμπόνιας, Κάπλατζης, Παπαϊωάννου, Χατζηστάμου (75' Μάρκου), Χατζησοφρωνίου, Μπιτζής (86' Μπούκουρης), Τριανταφύλλου (62' Πούτσης), Γεωργίου (86' Πέτρου)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Σφύρλας, Μπαλωμένος, Ντόκο, Καρδάμης (82' Καφτηράνης), Αποστολόπουλος, Μενάι (72' Τουλουβασίλης), Κωτσερίδης (82' Κάλα), Κυριαζής, Τσιμπόκας, Χατζηγεωργίου (72' Μουστάκης), Χολέβας (64' Γκολφινόπουλος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates