Social Icons

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Νέα εκτός έδρας νίκη για τον Ποσειδώνα Διδύμων επί του Παναυπλιακού με 3-2.

Πιο εύκολα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ ο Ποσειδώνας Διδύμων ς πέρασε νικηφόρα από το

Ναύπλιο κερδίζοντας τον Παναυπλιακό μέσα σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο με σκορ 3-2 στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής στην Α1 Αργολίδας .

Μόλις  στο 12΄λεπτό η ομάδα του Παναυπλιακού άνοιξε το σκορ με γκολ  γκολ του Κομνηνού . Στο 37΄λεπτό ο Κέλλης ύστερα από κάθετη μπαλιά του Τρέσα  έκανε το 1-1. Στο 50΄λεπτό ο Λαζάρου πάσαρε στον Καράι και αυτός με πλασέ έκανε το 1-2.Στο 74΄λεπτό μπαλιά του Κέλλη στον Μπροδήμα μέσα στην περιοχή ο αρχηγός του Ποσειδώνα  με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3. Ο Παναυπλιακός μείωσε σε  2-3  στο 90΄λεπτο με πέναλτι του Ζίου σε πέναλτυ που υπέπεσε ο Α.Κονδύλης.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν τουλάχιστον τρείς κλασσικές ευκαιρίες να πετύχουν γκολ  σε τετ α τετ του Κέλλη και του Μπροδήμα που πρόλαβε το τερματοφύλακας και με τον Βαγγέλη Προσίλη να σουτάρει από καλή θέση δίπλα από το κάθετο δοκάρι .

Στο ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα του Ποσειδώνα  να χάνει πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ .

Παναυπλιακός : Συγρίμης, Πιτσιγαυδάκης, Κασνέτσι,Ροσιόρ, Ζίου, Παπαγεωργόπουλος, Μακαρατζής, Κουτσόπουλος, Κομνηνός,Μπεντούλης, Φουρνάρος. 

Ποσειδώνας Διδύμων : Κάλα, Μπροδήμας, Ε.Προσύλης, Μέλση (80΄Ανδ.Αντωνόπουλος), Αράπι (77΄Σεριανάι), Οικονομόπουλος, Τρέσα, Λαζάρου, Καράι (80΄Α.Κονδύλης), Κέλλης (82΄Τσούλι), Κλ.Κάλα(77΄Χ.Προσίλης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates