Social Icons

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Με δύο γκολ από τους Σούχλα και Δρούγκα ο Τροιζηνιακός κέρδισε 4-2 τον Κεραυνό Ιρίων .

Με δύο γκολ στα τελευταία από τον Δρούγκα ο Τροιζηνιακός κέρδισε με 4-2 την ομάδα του
Κεραυνού Ιρίων για την 13η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α1 κατηγορίας .  
Έγινε ένα παιχνίδι πολύ δυνατό με αρκετές μονομαχίες, πολλές φάσεις, ιδιαίτερα στην  εστία του Κεραυνού  με πρωταγωνιστή τον Μαυρόγιαννη , αφού απέκρουε με όλους του τρόπους, τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι επιθετικοί των γηπεδούχων .

Στο 1ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν  δυνατά και προηγήθηκαν μόλις  στο 10'. Στην συνέχεια δημιούργησαν φάσεις , ήταν όμως φλύαροι,  και το πλήρωσαν  με ισοφάριση στο 35'.

Στο 2ο ημίχρονο και κόντρα στη ροή του ματς μετά από στημένη φάση ο Κεραυνός  προηγήθηκε με 1-2 στο 60' . Από το λεπτό αυτό οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα  και άρχισαν να δημιούργούν φάσεις στην αντίπαλη εστία μέχρι το 71΄λεπτό όπου ο αγώνας ήρθε στα ίσια με γκολ του Σούχλα . Στα τελευταία δέκα λεπτά ο Δρούγκας σκόρερε με δύο κεφαλιές από ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ του σπεσιαλίστα στο είδος του Σταματέλου .

Οι φάσεις:

Το 1ο ημίχρονο ξεκίνησε με σουτ του Σούχλα στο 4' με το δεξί μετά από κάθετη του Χατζόπουλου, όπου αποκρούστηκε σε κόρνερ.

Αμέσως μετά στο 10' μετά από πολύ ωραία φάση και πολλές γρήγορες εναλλαγές της μπάλας Κορδαλή, Μπάζε, Σαλταπίδα, Μητρώκα, ο τελευταίος σέντραρε χαμηλά, αποδέκτης ο Χατζόπουλος, το σουτ του οποίου αποκρούστηκε και στην επαναφορά με πλασέ ο Σούχλας έκανε το 1-0 .

Στο 28' μετά από κλέψιμο του Μπατζάβαλη, αποδέκτης ο Σούχλας, σουτ και απόκρουση του Μαυρόγιαννη .

Στο 31' και από δεξιά μετά από συνεργασία με τον Σούχλα, ο Μπατζάβαλης δεν "έσπασε" αριστερά την μπάλα να γίνει εύκολα το γκολ, προτίμησε να σουτάρει και η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 35' μετά από λάθος κάθετη πάσα στο κέντρο, η μπάλα πήγε δεξιά και μετά από σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με πολύ ωραίο πλασέ του Bajer έγινε το 1-1.

Στο 42' ωραίο, δυνατό ευθύβολο σουτ του Bajer  η μπάλα  πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μουράτη.

Στο 44' και μετά από 1-2 Σαλταπίδα, Χατζόπουλου, αποδέκτης ο Κατσέλη, πλασέ και απόκρουση από τον Μαυρόγιαννη .

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 47' με την έναρξη, μετά από σέντρα του Σαλταπίδα κεφαλιά πάσα Κατσέλη στον Σούχλα, αυτός ασίστ σε Χατζόπουλου, το σουτ απόκρουσε ο Μαυρόγιαννης

Στο 50' σε σέντρα του Μπάζε , αποδέκτης ο Χατζόπουλος σε απίστευτη θέση, την κεφαλιά εξ επαφής απέκρουσε και πάλι εκπληκτικά ο Μαυρόγιαννης

Στο 57' σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή, πολλές κόντρες, τρία αλλεπάλληλα σουτ ο Τροιζηνιακός ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού , με τον διαιτητή να λέει «παίζεται».

Στο 60' οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν φάουλ , έδιωξε ο Καπετανκωνσταντής, η μπάλα στον Bajer  ο οποίος σούταρε για να γίνει το 1-2.

Στο 71' μετά από ωραία ενέργεια και απόκρουση αμυντικών  σε σουτ του Μητρώκα, ο Σούχλας έκανε με πλασέ το 2-2.

Στο 82' μετά από εκτέλεση φάουλ του Σταματέλου, ο Δρούγκας με ασύλληπτη κεφαλιά έκανε το 3-2.

Τέλος στο 88' μετά από εξαιρετικό χτύπημα φάουλ και πάλι του Σταματέλου, ο Δρούγκας και πάλι με κεφαλιά έγραψε το τελικό 4-2 .

Τροιζηνιακός :  Μουράτης, Μπατζάβαλης, Μητρώκας, Καλύβας, Καπετανκωνσταντής, Κορδαλής (55' Σταματέλος), Σούχλας, Κατσέλη (71' Δρούγκας), Χατζόπουλος (89' Μπουρίκας), Μπάζε Άνυ, Σαλταπίδας.

Κεραυνός Ιρίων : Μαυρόγιαννης, Τράγκας, Δρούζας, Τσακάλης, Γύφτος, Παπαθανασίου, Ρεβύθης, Ρούμπος, Κράλεφ,(65΄Γ.Οψιμούλης ),  Bajer, Τσαλαφός.


Τα στοιχεία του αγώνα είναι από την σελίδα του Τροιζηνιακού στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates