Social Icons

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Πεντάσφαιρος ο Τροιζηνιακός ,κέρδισε εκτός έδρας τον Ηρακλή Καρυάς με σκορ 5-0.

 Εκπληκτικός για μία άλλη φορά ο Τροιζηνιακός κέρδισε την ομάδα του Ηρακλή Καρυάς στο γήπεδο του Κιβερίου  με σκορ 5-0.

Αν και είχε έξι βασικές απουσίες για διάφορους λόγους και αγωνιστική απραξία δύο εβδομάδων λόγω του προγραμματισμένου ρεπό και της περιπέτειας με τον κορονοιό η ομάδα του Γαλατά έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και ότι υπάρχει πολύ βάθος στον πάγκο με ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να αντικαταστήσουν ανα πάσα στιγμή οποιαδήποτε απουσία . 

Ο Τροιζηνιακός  κατάφερε να ανοίξει μόλις στο έκτο λεπτό το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Πάνου ήταν καταιγιστική και πέτυχε άλλα τέσσερα τέρματα με επιθετικές αιχμές του συνήθεις ύποπτους Χατζόπουλο, Σούχλα και Κατσέλη .

Οι φάσεις:

Στο 4΄λεπτό εκπληκτική απόκρουση του Μπέλερη σε δυνατό σουτ του Σαλταπίδα μέσα από την περιοχή .

Στο επόμενο λεπτό η τριπλέτα Σούχλα, Σαλταπίδα και Κατσέλη «έκρυψε» την μπάλα με τον τελευταίο να σουτάρει , η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και με νέο αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

Στο 16' λεπτό ο Μουράτης με εκπληκτική απόκρουση είπε «ΟΧΙ» σε απευθείας εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων .

Στο 35' λεπτό  δυνατό σουτ από τον Μπάζε, η μπάλα ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 41' λεπτό μετά από ομαδική προσπάθεια και αντεπίθεση ο Σαλταπίδας βρέθηκε εντός περιοχής αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά έξω.

Στο επόμενο λεπτό  ασίστ του Σαλταπίδα στον Κατσέλη, σουτ με το αριστερό και ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

 Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 55' λεπτό  ο Σούχλας κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι αντιπάλου σε σέντρα που επιχείρησε από δεξιά,  το εκτέλεσε ο ίδιος  0-2.

 Στο 62' λεπτό  μετά από ωραία ενέργεια από αριστερά Σαλταπίδα και Μητρώκα, ο δεύτερος έκανε σέντρα χαμηλά και από το ύψος της μικρής περιοχής ο Χατζόπουλος αστόχησε, πλασάροντας ψηλά.

Στο 72' λεπτό μετά από σπάσιμο του Σαλταπίδα έξω στο ύψος του πέναλτι ο Κατσέλη υποδέχθηκε και με άψογο πλασέ  0-3.

Στο 77' λεπτό μετά από προσπάθεια του Σαλταπίδα από αριστερά από πάσα του Σούχλα, αποδέκτης και πάλι ο Σούχλας και  0-4.

Τέλος στο 81'  λεπτό μετά από μεγάλη μπαλιά του Σαλταπίδα στο Χατζόπουλο, αυτός υποδέχθηκε, ντρίπλαρε τον  αντίπαλο αμυντικό  και με έξυπνο πλασέ κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα για να γίνει το 0-5.            

        
Οι συνθέσεις των ομάδων

Ηρακλής Καρυάς  : Μπέλερης, Α. Παπαδόπουλος, (69΄Παναγιωτόπουλος),  Μήτσουλας, Δελής, (76΄Χρυσυκόπουλος), Καρατζούλης, Σταθόπουλος, Πίππας, Λυκομήτρος, Δαρδάνης, Δεδεμπίλης , Ι.Παπαδόπουλος  

Τροιζηνιακός : Μουράτης, Ανδρέου (75'  Μπουρίκας), Μητρώκας (85' Πολλάλης Δ.),  Καλύβας, Καπετανκωνσταντής,  Κορδαλής (85' Μικρός Νίκος), Σούχλας, Κατσέλη (80' Λόλας), Χατζόπουλος, Μπάζε Άνυ,  Σαλταπίδας.

Τα στοιχεία και οι φωτό του αγώνα είναι από την σελίδα του Τροιζηνιακού στο facebook.

Το βίντεο είναι από το Argolida Magazine.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates