Social Icons

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Περίπατος του Ο.Φ.Ηλιοκάστρου στο Λυγουριό.Κέρδισε άνετα το Αδάμι με 3-0.

 Εύκολο απόγευμα είχε σήμερα ο Ο.Φ.Ηλιοκάστρου αφού κέρδισε στο γήπεδο του Λυγουριού την Δόξα Αδαμίου με σκορ 3-0. Ηταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη των "Μελανόλευκων" στον τρίτο όμιλο της Β΄κατηγορίας. 

Οι ποδοσφαιριστές του Στρατή Δεστέ μπήκαν δυναμικά στον αγώνα με σκοπό να τελειώνουν από την αρχή τον αγώνα κάτι που πέτυχαν αφού το σκορ στο 30΄λεπτό ήταν ήδη 2-0 και έχοντας χάσει πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ . 

Ο Ο.Φ.Η άνοιξε το σκορ μόλις στο 10΄ λεπτό με κεφαλιά του Κατσάβελα (φωτό)  ύστερα από σέντρα ακριβείας του Βλάχου . Με την συμπλήρωση του μισάωρου ήταν η σειρά του Νικόδημου να χρειστεί σκορερ όταν ο Τζανής με κάθετη μπαλιά τον έβγαλε απέναντι από τον αντίπλαο τερματοφύλακα και πλάσαρε για να γίνει το 2-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 65΄λεπτό με πλασέ του Δορμπάρη πάνω στην κίνηση. 

Αριστη η διαιτησία του Ρούσση .

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου : Σαλογιάννης, Μαμουτάι, Κασνέστης, Βλάχος (55΄Μπαλαμπάνης), Τζανής, Σκαλτσάς, Μιχαήλ, Κατσάβελας, (60΄Οικονομόπουλος), Νικόδημος, Δορμπάρης , Φράγκος ( 65΄Αποστόλου).

Επόμενος αγώνας γαι τον Ο.Φ.Η. είναι την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Ηλιοκάστρου με αντίπλαο τον Ερασινό .Η ώρα έναρξης είναι στις 3 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates