Social Icons

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Μεγάλη νίκη η Ερμιονίδα κέρδισε 2-0 τον Χαραυγιακό με κορυφαίο τον Γιώργο Πονηρό.

 Πιο δύσκολα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ η Ερμιονίδα κέρδισε τον Χαραυγιακό με σκορ 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ερμιονίδα ο Γιώργος Πονηρός ο οποίος στο πρώτο εικοσάλεπτο έκανε τρείς σωτήριες επεμβάσεις σε προσπάθειες των επιθετικών των φιλοξενούμενων .

Μόλις στο πρώτο λεπτό η Ερμιονίδα δημιούργησε την πρώτη φάση όταν ο Τριμπόνιας επιχείρησε από δεξιά σέντρα-σουτ  με την μπάλα να παίρνει κατεύθυνση προς το δεξί γάμα της εστίας και τον Βακερλή να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 3΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ όταν ο Κουκοβίνης με μπαλιά «τρύπα» έβγαλε τον Κουτσούμπα απέναντι από τον Πονηρό , πλάσαρε να  διώξει με τα πόδια ο Αγρινιώτης τερματοφύλακας .

Στο 7΄λεπτό σουτ του Λαλούση έξω από την περιοχή έδιωξε δύσκολα ο Βακερλής.

Στο 11΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Χαραυγιακό όταν ο Κουτσούμπας με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Φέκκα τετ α τετ με τον Πονηρό ο οποίος έδιωξε σωτήρια με τα πόδια σε κόρνερ.

Στο 14΄λεπτό δυνατό σουτ του Κουτσούμπα , η μπάλα πάνω από τα δοκάρια .

Στο 19΄λεπτό ο Πονηρός πρόλαβε την τελευταία στιγμή και έδιωξε με τα πόδια πριν γίνει απειλητικός ο Καλόφωνος.

Στο 20΄λεπτό ΓΚΟΟΟΛΛΛΛΛΛ για την Ερμιονίδα όταν ο Τρέσα έβγαλε εξαιρετική σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Χαραυγιακού και ο Τσόφλιος ανάμεσα από τους κεντρικούς αμυντικούς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βακερλή 1-0.

Στο 34΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Χαραυγιακό να ισοφαρίσει όταν ο Κουτσούμπας μπήκε από δεξιά στην περιοχή , απέφυγε δύο αμυντικούς και με πλασέ έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πονηρού άουτ.

Στο 63΄λεπτό ο Κυπαρίσσης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά , κεφαλιά του Τζιέρη μέσα από την περιοχή και η μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια .

Στο 69΄λεπτό δυνατό σουτ του Κυπαρίσση έξω από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στην πάνω μεριά του δοκαριού και έφυγε άουτ.

Στο 70΄λεπτό ΓΚΚΚΚΟΟΟΟΛΛΛΛ για την Ερμιονίδα όταν ο Βακερλής έκανε αδύναμο ελεύθερο με την μπάλα να φτάνει στον Κυπαρίσση ο οποίος έβγαλε με κάθετη τον Τρέσα απέναντι από τον τερματοφύλακα του Χαραυγιακού , πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και 2-0.

Στο 80΄λεπτό σέντρα του Κάρδαρη από δεξιά , αδύναμη κεφαλιά του Κουτσούμπα μέσα από την περιοχή μπλόκαρε σταθερά ο Πονηρός.

Στο 83΄λεπτό σέντρα σουτ του Κοτσωβού μπλόκαρε ο Πονηρός μπροστά από τους επιθετικούς του Χαραυγιακού.

Ερμιονίδα (Δημ.Τερεζόπουλος): Πονηρός, Α.Οψιμούλης, Μερτύρης, Τζιέρης, Βιρβρίλης, Λαλούσης, (74΄Ι.Οψιμούλης), Τριμπόνιας,(90΄Αντωνόπουλος),  Λαντίκας, (61΄Σαμαράς),Τσόφλιος, Τρέσα, Κυπαρίσσης.

Χαραυγιακός (Θ.Γεωργούλης): Βακερλής, Κάρδαρης, Παρασκευόπουλος, Κουτσογκίλας, Αναστασόπουλος, Αγγελόπουλος,(77’ Κοτσωβός),  Φέκκας, Κουκοβίνης, Πλούμης,(46΄Καραβός),  Κουτσούμπας, Καλόφωνος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates