Social Icons

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Ανετη επικράτηση του Ποσειδώνα Διδύμων στο Δρέπανο με σκορ 3-0.

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε τον σημερινό αγώνα στο Δρέπανο ο Ποσειδώνας αφού κέρδισε

τον τοπικό Αστέρα με σκορ 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό με λόμπα του Βαγγέλη Μπροδήμα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα  . Στην συνέχεια τρείς προσπάθειες και σουτ από Μπροδήμα , Κάλλη και Καράι τα σουτ που έκαναν δεν βρήκαν στόχο. Στο 40΄λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ όμως η κεφαλιά του Διαμαντή έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Κάλα.

Στο 50΄λεπτό τετ α τετ του Κέλλη σε γύρισμα του Καράι πρόλαβε και έδιωξε ο Αραμπός. Στο 55΄λεπτο απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δ.Γκιαούρη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.  Στο 61΄λεπτό ο Ποσειδώνας διπλασίασε τα τέρματά του όταν ο Μπροδήμας  εκτέλεσε φάουλ από αριστερά , έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Διαμαντής , η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά , χτύπησε στο δοκάρι και στρώθηκε στον Κέλλη όπου την έσπρωξε στα δίχτυα . Το σκορ έκλεισε  στο 79΄λεπτό όταν ο Μπροδήμας με κάθετη έβγαλε τον Τρέσα απέναντι από τον Αραμπό και με σουτ έκανε το τελικό 3-0.

Δρεπανιακός Αστέρας :Αραμπός, (84΄Χουρμούζης), Μάουρης, Κάτσης, Καρούτζος, Δ.Γκιαούρης, Διαμαντής, Μελάνης, Καλλιάνος, Κράκουλι, Μ.Γκιαούρης, (88΄Χατζάρας), Κυριακίδης (84΄Καζάς).

Ποσειδών Διδύμων : Αρ.Κάλα, Μπροδήμας, Ε.Προσίλης,(81΄Σεριανάι),  Μέλση, (87΄Κονδύλης), Daniel (30΄λ.τρ. Οικονομόπουλος), Λαζάρου, Τρέσα, ( 87΄Τσούλι), Κλ.Κάλα, Καράι, Κέλλης, Αράπι.(81΄Χ.Προσίλης). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates