Social Icons

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Αγιασμός στην Ενωση Ερμιονίδας πριν τον αγώνα με τον Παναρκαδικό.

 Τον καθιερωμένο αγιασμό για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά πραγματοποίησε η ομάδα της Ενωσης Ερμιονίδας  το απόγευμα της Παρασκευής(29/10) στο γήπεδο Κρανιδίου..

Τον αγιασμό τέλεσαν ο Πατέρας Δημήτριος Αμπελάς ο οποίος έχει τελέσει όλους τους Αγιασμούς της ομάδας από το 2011 και ο Αρχιμανδρίτης Πατέρας Χριστόφορος Καραβίας.

Στην τελετή εκτός των ποδοσφαιριστών των προπονητών και της Διοίκησης της ομάδας, παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης , ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας και ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης  οι αντιδήμαρχοι Ιωσήφ Μερτύρης και Αριστείδης Μπίμπας και ο πρόεδρος του Ο.Φ.Ηλιοκάστρου Γιώργος Μούγιος εκ μέρους του Δ.Σ.. 

Ο Πατέρας Χριστόφορος Καραβιάς ευχήθηκε « καλή αρχή , καλή δύναμη , νίκες και ομόνοια μεταξύ σας αγάπη και συνεργασία».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Αργύρης Λυμπερόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε τους επίσημους για την παρουσία τους Απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές ευχήθηκε καλή σεζόν  με υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας .

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν  ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο Βασίλης Σιδέρης Π Ιωσήφ Μερτύρης και ο Αναστάσιος Γανώσης οι οποίοι και αυτοί ευχήθηκαν καλή ποδοσφαιρική χρονιά με Υγεία και θα βρίσκονται κοντά στην ομάδα.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates