Social Icons

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Η Κορωνίδα κέρδισε το τοπικό ντέρμπι με τον Ποσειδώνα με 2-0.

 Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε στο τοπικό ντέρμπι τον Ποσειδώνα Διδύμων με σκορ 2-0.

Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας με ρυθμό , με τους γηπεδούχους καλύτερους σε σχέση με τον Ποσειδώνα ο οποίος είχε δύο βασικές ελλείψεις που του στοίχησαν.

Και αναφερόμαστε στις απουσίες του τιμωρημένου Κέλλη και του Μπροδήμα ο οποίος   στην προθέρμανση ένιωσε ένα τράβηγμα και δεν ξεκίνησε τον αγώνα .

Η Κορωνίδα προηγήθηκε με την συμπλήρωση των πρώτων 15 λεπτών όταν ο Γιαννακόπουλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά , η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Αλεξανδρή ο οποίος γύρισε στον Κ.Μπάζος και αυτός άνοιξε το σκορ.

Στο 57΄λεπτό νέα εκτέλεση φάουλ από τον Γιαννακόπουλο από  αριστερά και ο Μπασιμακόπουλος στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-0.

Ο διαιτητής του αγώνα Νίκος Μαυροκορδόπουλος άριστος.

Κορωνίδα Κοιλάδας : Αλευράς, Κ.Μπάζος, ( 46΄Στάφα), Κουτσοποδιώτης,( 90΄Βάθης),  Ζέρια, Μπασιμακόπουλος, Ελένης, ( 82΄Μέγας), Γιαννακόπουλος, Κυριακόπουλος, ( 66΄Ν.Λούμης), Juvi, Αλεξανδρής, Σχοινάς.

Ποσειδώνας Διδύμων : Αποστόλου, Α.Καλα, Μπάρδης, Daniel, Αράπι, ( 60΄Μέλση),Οικονομόπουλος, Τρέας, Β.Προσίλης,( 71΄Μπουγιούρας),  Καράι, Λαζάρου, Κλ.Κάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates