Social Icons

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Σέντρα στις 28/3 η Γ' Εθνική-Το "μπαλάκι" στις ΕΠΣ για τα τοπικά.

 

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής

Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία «υιοθέτησε» την αρχική πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλήματος για σέντρα του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής στις 28/3! Τι θα γίνει με τα τοπικά και με τις ομάδες που θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Grandsport.gr, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει την σέντρα του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής στις 28/3, «ελπίζοντας» πως η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων θα αναιρέσει σύντομα την αρχική της απόφαση, που απαγορεύει την διενέργεια προπονήσεων στις περιοχές που βρίσκονται σε κατάσταση πολύ αυξημένου κινδύνου, όπως για παράδειγμα του Ηράκλειο.

Επιπλέον, στην ΕΠΟ αποφάσισαν να δώσουν προθεσμία στις ομάδες που επιθυμούν να αποσυρθούν από το πρωτάθλημα, να το πράξουν μέχρι και μία εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη σέντρα, επιβάλλοντάς τους μόνο τη ποινή του υποβιβασμού και όχι διαφορετική ποινή, καθώς ομάδα που θα δηλώσει συμμετοχή και δεν θα συμμετάσχει, θα της επιβληθούν οι ποινές όπως προβλέπονται στον κανονισμό (πρόστιμο και αφαίρεση βαθμών).

Όσο αναφορά τα τοπικά πρωταθλήματα, αυτό που αποφασίστηκε είναι να γίνει μία «διερεύνηση» μέσω των οικείων ΕΠΣ, κατά πόσο επιθυμούν τη συνέχισή ή όχι των πρωταθλημάτων και εν συνεχεία, ανάλογα τις επιθυμίες των ΕΠΣ να αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι για τα τοπικά.

Η «εκκρεμότητα» που «έμεινε» στο σημερινό συμβούλιο, αφορά την προκήρυξη η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί και μένει να αποσαφηνιστούν σε αυτήν, οι ακριβείς λεπτομέρειες που αφορούν τη διοργάνωση της Γ Εθνικής, καθώς έχει αποφασιστεί να συνεχιστεί από το σημείο όπου διακόπηκε και για έναν γύρο, σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα.

Επιπλέον, δεν έχει αποσαφηνιστεί τι θα γίνει με τους «βαθμούς» των ομάδων που έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, αλλά και τα παιχνίδια τους.

grandsport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates