Social Icons

Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Πάμε στοίχημα. Τόπος μαρτυρίου το Μόναχο

 

Το πρόγραμμα της Bundesliga συνεχίζεται με την 24η στροφή του, και φυσικά ξεχωρίζει το

Klassiker μεταξύ της Μπάγερν και της Ντόρτμουντ, απ’ όπου προκύπτει το ένα -και μοναδικό σημερινό- σημείο όσον αφορά στα προγνωστικά στοιχήματος.

Η ήττα από την Άιντραχτ φαίνεται πως «ξύπνησε» τους Βαυαρούς, και αντέδρασαν διαλύοντας την Κολωνία με 5-1. Το πλέον ευχάριστο για τον Φλικ είναι πως είδε τους προερχόμενους από covid-19 και τραυματισμό, Μίλερ και Γκνάμπρι αντίστοιχα, να γυρνάνε κεφάτοι, με ασίστ ο πρώτος, με δύο γκολ ο δεύτερος.

Απέναντί τους, στα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα, οι Βεστφαλοί βρίσκονται σε καλό φεγγάρι. Ίσως το καλύτερο της σεζόν. Τέσσερις σερί νίκες για όλες τις διοργανώσεις, με εμφανίσεις μάλιστα εντυπωσιακές. Μεγάλη νίκη στη Σεβίλλη με 3-2 και πολύ ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στους οκτώ του Champions League, τέσσερα στη Σάλκε στο μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας, τρία στην Αρμίνια, ενώ την Τρίτη ήταν η σειρά της Γκλάντμπαχ να υποταχθεί στην ανωτερότητα των «κίτρινων», οι οποίοι πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Οι απουσίες, ωστόσο, των Σάντσο και Γκερέιρο είναι κάτι παραπάνω από κομβικές, και ήρθαν να προστεθούν σε αυτές των Ακάντζι, Ρέινα, Σμέτσλερ και Βίτσελ.

Θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει ως τόπος μαρτυρίου το Μόναχο για την Ντόρτμουντ, όπου βγάζει τεράστιο κόμπλεξ σε κάθε τής επίσκεψη τα τελευταία χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό, πως από το 2015 και έπειτα, έχει μόνο ήττες σε έξι ματς πρωταθλήματος, με τέρματα 26-3!

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates