Social Icons

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Σήμερα ξεκινάει προπονήσεις ο Παναρκαδικός-Την Κυριακή έγιναν εργομετρικά και τεστ covid-19.

 

Νέο ξεκίνημα σήμερα Δευτέρα για την ομάδα του Παναρκαδικού η οποία ξεκινάει προπονήσεις

στις 12 το μεσημέρι κάτω από τις οδηγίες του Αντώνη Δρακόπουλου.

Την Κυριακή (28/02) οι «τριφυλλοφόροι» πραγματοποιήσαν  τα απαιτούμενα διαγνωστικά τεστ covid-19 σε όλα σε όλα τα μέλη της ομάδας, ενώ το απόγευμα της Κυριακής το πρόγραμμα περιλάμβανε εργομετρικά τεστ.

Συγκεκριμένα από τις 14:00 περίπου το μεσημέρι μέχρι τις 17:00 οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» συμμετείχαν σε εργομετρικά τεστ, με σκοπό την συγκέντρωση πολύτιμων δεδομένων για το προπονητικό τιμ και τον κ. Αντώνη Δρακόπουλου, προκειμένου να υπάρχει μια ουσιαστική εικόνα της φυσικής κατάστασης των παικτών.

Ζητούμενο για την ομάδα η προετοιμασία για την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής κατηγορίας να εξελιχθεί με βασικό γνώμονα την ασφαλή προετοιμασία και σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Αναλόγως της κατάστασης των παικτών θα διαμορφωθεί και ειδικό πρόγραμμα προκειμένου οι παίκτες στην πορεία με ανάλογη προπόνηση και προετοιμασία να επανέλθουν σε αγωνιστική ετοιμότητα. Το διάστημα αποχής ήταν μεγάλο και αυτό δυστυχώς, δεν πρόκειται λιγότερο ή περισσότερο να αφήσει ανεπηρέαστο σχεδόν κανένα ποδοσφαιριστή των ομάδων της Γ’ Εθνικής.

ΠΗΓΗ : contraepithesi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates