Social Icons

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Προγνωστικά. Η αποδεκατισμένη Τορίνο βγάζει σημείο…

 

Στις επιτυχίες και τις νίκες θέλει να επιστρέψει η Λάτσιο, η οποία υποδέχεται την

αποδεκατισμένη Τορίνο, για την εμβόλιμη 25η αγωνιστική της Serie A. Οι «λατσιάλι», που δε θα έχουν στη διάθεσή τους, τους τραυματίες Λαζάρι, Λουίζ Φελίπε και Ράντου, θέλουν να γυρίσουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την εκτός έδρας ήττα από την Μπολόνια και αποτελεί επιλογή μας ως ματς στα προγνωστικά στοίχημα.

Στο «Ολίμπικο», αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Μπάγερν για το Champions League, η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι από το παιχνίδι με τη Νάπολι στις 20 Δεκεμβρίου μετρά 7 νίκες σε ισάριθμα ματς. Ο, δε, κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα της Τορίνο, η οποία μετά βίας θα συμπληρώσει αποστολή! Σημειώστε: Μπελότι, Μπρέμερ, Ενκουλού, Σίνγκο, Μπασέλι, Μπουοντζιόρνο, Λινέτι και Μούρου, βρίσκονται σε καραντίνα και δεν είναι στη διάθεση του Ντάβιντε Νίκολα για το παιχνίδι στη Ρώμη.

Δε βλέπω πώς θα καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς δε βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή τους φόρμα έχοντας μια νίκη σε 8 ματς, να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Ως βασική επιλογή θα επιλέξω τον άσο σε συνδυασμό με over 1,5.

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates