Social Icons

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Πανέτοιμη η Ερμιονίδα για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ερμή Μελιγούς.

 

Για το δέκατο ταξίδι στα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών ετοιμάζεται η

ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας . Το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο του Κρανιδίου όπου και θα γίνει ο αγώνας με τον Ερμή Μελιγούς (Κυριακή 11/10/20 Ώρα 16:00) στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής .

Αμέσως μετά την προπόνηση ο Θανάσης Στάικος ανακοίνωσε ότι και οι 21 ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ θα είναι στην αποστολή . Ένας εκ των οποίων  λίγο πριν την έναρξη του αγώνα θα δει τον αγώνα από την εξέδρα . Και αυτός όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι ο Νέρες ο οποίος μετά τον τραυματισμό του έχει χάσει πολύτιμο έδαφος από την προετοιμασία και θα είναι έτοιμος στον εκτός αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με την Κηφισιά .

Η αποστολή απαρτίζεται από τους :

Πονηρός, Ντουντούμης Ποδάρας, Μερτύρης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Δεστές, Λαζάρου, Διαμαντόπουλος, Τριμπόνιας, Τρέσα, Μπρολίν , Λαλούσης, Αντωνακόπουλος, Αντωνόπουλος, Τανουσάι,    Σκαλτσάς, Φουρνάρος, Λαπούση,  Χαλούβας και Νέρες .

Το ραντεβού την Κυριακή έχει δοθεί στις 12 το μεσημέρι στο Εστιατόριο ΣΠΥΡΑΝΔΡΕΑΣ στην Ερμιόνη όπου θα γευματίσει η ομάδα και στην συνέχεια θα μεταβεί στο γήπεδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates