Social Icons

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Κορωνίδα Κοιλάδας-Φοίνικας Ν.Επιδαύρου 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Κοιλάδας η Κορωνίδα και ο Φοίνικας Ν.Επιδαύρου αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τους φιλοξενούμενους και έχασαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με κύριο πρωταγωνιστή τον Μπιτζή .
Η πιο χαρακτηριστική ευκαιρία έγινε στο 32΄λεπτό όταν ο Μπιτζής ανατράπηκε από τον Καπετανκωνσταντή και το πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος απέκρουσε ο Κούβαρης.
Εκτός από την φάση του πέναλτι η Κορωνίδα έχασε κάποιες ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 2΄λεπτό σουτ του Κιοσσέ η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, στο 39΄λεπτό ο Μπιτζής τετ α τετ με τον Κούβαρη πλάσαρε άουτ, στο 55΄λεπτό πλασέ του Στ.Μπάζου μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Κούβαρης, στο 56΄λεπτό μακρινό σουτ του Α.Οψιμούλη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας, στο 60΄λεπτό σουτ του Μπιτζή μέσα από την περιοχή η μπάλα άουτ, στο 83΄λεπτό ο Μπιτζής πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά το σουτ που έκανε η μπαλα πάνω από τα δοκάρια .
Η ομάδα της Επιδαύρου έδειξε πολύ καλά στοιχεία είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 87΄λεπτό με τον Πούτσι που σούταρε άουτ και στο 90΄λεπτό με τον Γεωργίου.
Κορωνίς Κοιλάδας : Αλευράς, ( 60΄Kala), Παπασταύρου,( 60΄Γιαννακόπουλος),  Σαμαράς, Σελλής, Λαζάρου,(37΄Καράι),  Κιοσσές,(37΄Μέγας),  IL.Kala,(46΄Κ.Μπάζος),  Παπαιωάννου,(60΄Kl.Kala),  Μπιτζής, Στ.Μπάζος ,(81΄Καραγιάννης ), Α.Οψιμούλης.
Φοίνικας Ν.Επιδαύρου : Κούβαρης, Πασάς, Μπερμπατιώτης, Μπουκάρας, Καπετάν Κωνσταντής, Τριμπόνιας, Υπό δοκιμή ποδ, Πούτσι, Ρέντι, Χατζόπουλος, Μάρκου.
Στο δεύτερο αγωνίστηκαν : Χατζηφόρος , Γεωργίου, Ντόκο, Καλτσάς, Λημνιάτης, Λούρου, Βράτσιος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates