Social Icons

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

"Εμφραγμα" στο 93΄λεπτό για την Κορωνίδα Κοιλάδας στο Γαλατά.-Εχασε από τον Τροιζηνιακό με 3-2

 

Την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αργολίδας πανηγυρίζει η ομάδα του

Τροιζηνιακού η οποία επιβλήθηκε στο γήπεδο της επί της Κορωνίδας Κοιλάδας με σκορ 3-2. Το γκολ που έκρινε την πρόκριση μπήκε στο 93΄λεπτό με πέναλτι από τον πρώτο σκόρερ της ομάδας τον Σούχλα.

Σημαντικές για τους φιλοξενούμενους οι τρείς ελλείψεις που είχε και ακούνε στα ονόματα Κιοσσές , Λαζάρου και Γιάννης Οψιμούλης οι οποίοι αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα τραυματισμών και προφυλάχτηκαν από τον Θανάση Τσιρόπουλο ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Άγιο Ιερόθεο για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 11΄λεπτό με τον Σελλή . Έξι λεπτά αργότερα η Κορωνίδα είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν ο Μπιτζής με γυριστή κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Μουράτη.  Στο 21΄λεπτό ο Τροιζηνιακός νε το 1-1 με σουτ του Σαλταπίδα. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου .

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Κορωνίδα πέτυχε το 2-1 μετά από ωραία προσπάθεια του Μπιτζή. Στο 55΄λεπτό  η Κορωνίδα έχασε μεγάλη ευκαιρία να "κλειδώσει" την πρόκριση όταν ο Σελλής είδε προσπάθειά του να αποκρούεται από το δοκάρι του Μουράτη. Στο 70΄λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ από τους γηπεδούχους η μπάλα "χτύπησε " στον Σαμαρά και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 2-2.

Και όπως όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα πήγαινε στην παράταση ο πρώτος σκόρερ της ομάδας ο Σούχλας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 93΄λεπτό . Βρέθηκε έξω από την περιοχή όπου σούταρε για να χτυπήσει η μπάλα σε χέρι αμυντικού της Κορωνίδας. Το ολοκάθαρο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Σούχλας στέλνοντας την ομάδα του στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αργολίδας .

Διαιτητής της συνάντησης ο Βαγγέλης Μανούχος.

Κορωνίδα Κοιλάδας  (Θανάσης Τσιρόπουλος) Αλευράς, Παπασταύρου, Καράι, Σαμαράς, Σελλής, Παπαϊωάννου, Μέγας, Μπάζος Στ., Μπιτζής, Καμπιώτης , Οψιμούλης Α. (70' Μπάζος Κ.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates