Social Icons

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Από τον Α.Ο.Ερμιονίδας στον Λακωνικό BC ο Παναγιώτης Κυπραίος.

Τον 17χρονο σέντερ Παναγιώτη Κυπραίο από τον Α.Ο.Ερμιονίδας απέκτησε η ομάδα του
Λακωνικού BC της Σπάρτης .Η μεταγραφή αυτή έγινε με αφορμή την εισαγωγή του Παναγιώτη  στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που βρίσκεται στην Σπάρτη .

Διαβάστε το ρεπορτάζ όπως το "ανέβασε¨ στο site της η ομάδα του Λακωνικού.

Το καινούριο 5άρι και η το ρόστερ του ανδρικού (7/10/2020)

Με λιγότερο από ένα μήνα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ το ανδρικό τμήμα του Λακωνικού έχει ανεβάσει ρυθμούς και οι παίκτες του Θ. Σκιαδά έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην ερχόμενη σεζόν. Ενδυναμωμένος θα είναι κάτω από τη ρακέτα μετά την μεταγραφή του 17χρονου Παναγιώτη Κυπραίου από την Αργολίδα.

Το δίμετρο (2.02εκ., 103κ.) πεντάρι δηλώνει επιβλητικά το παρών κοντά στο καλάθι από την τρίτη Γυμνασίου, όπου και ξεκίνησε το μπάσκετ στον ΑΟ Ερμιονίδας (2016-20). Με το εφηβικό τμήμα του συλλόγου είχε επίσης 2 παρουσίες σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Για τους παλιούς του συμπαίκτες έχει να πει ένα ευχαριστώ που ήταν κάτι παραπάνω από ομάδα, μια οικογένεια.

Ο πρωτοετής φοιτητής του ΤΟΔΑ θέτει τον πήχη αρκετά ψηλά κοιτάζοντας τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ όντας έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. 

Η διαμόρφωση του ρόστερ μετά την μεταγραφή του Κυπραίου έχει ως εξής:

Πλέι Μέικερ:

Σφυρής Θ., Μέντης Π., Χριστοδουλάκος Λ., Ευαγγελόπουλος Κ., Ρεμπής Χ.

Περιφερειακοί:

Σπύρου Π., Κωσταπαππάς Κ., Ραυτογιάννης Γ., Ρεμπής Δ, Βαλσάμης Ν., Παππαδάκης Α., Γεωργουλόπουλος Α., Γκιοκας Γ., Ζορμπάνος Β.

Σέντερ:

Μιχελάκος Δ., Κορίνης Π., Κυπραίος Π., Ξανθάκος Δ.

Η πρώτη αγωνιστική θα τους βρει εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα της Κανδήλας (25/10). Ολόκληρο το πρόγραμμα των αγώνων μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ, καθώς κα ιστην ιστοσελίδα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ΕΔΩ. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι νεωτέρας, όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Παναγιώτη, καλώς ήρθες στον Λακωνικό!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates