Social Icons

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Μεγάλη φιλική νίκη η Ενωση Ερμιονίδας.Κέρδισε τον Εθνικό με 3-0.

Με μία εκπληκτική εμφάνιση και νίκη με 3-0 απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η ιστορική ομάδα του Εθνικού η Ερμιονίδα ολοκλήρωσε τους φιλικούς της αγώνες μία εβδομάδα πριν την "σέντρα" του πρωταθλήματος .
Η πρώτη καλή φάση ανήκει στους φιλοξενούμενους όταν στο λεπτό ο Νταούλιας με διαγώνια μπαλιά βρήκε τον Καναβέτα στην περιοχή ο οποίος έκανε άτσαλο σουτ στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 10΄λεπτό η Ερμιονίδα άνοιξε το σκορ ύστερα από φάση διαρκείας. Ο Ποδάρας έβγαλε σέντρα -σουτ από δεξιά στο πρώτο δοκάρι με τον Λαδά να διώχνει δύσκολα, η μπάλα έφτασε στον Τριμπόνια ο οποίος γύρισε πάλι στον Ποδάρα που σέντραρε και ο Τρέσα από το σημείο του πέναλτι με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ .
Στο 19΄λεπτό η Ερμιονίδα διπλασίασε τα τέρματά της όταν ο Τριμπόνιας σούταρε έξω από την περιοχή με τον Λαδά να αποκρούει δύσκολα στην αριστερή του γωνία και στην επαναφορά ο Αντωνακόπουλος με πλασέ έκανε το 2-0.
Στο 47' λεπτό σέντρα του Ασπρόγιαννη από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι εκεί έπιασε κεφαλιά ο Καναβέτας για να μπλοκάρει ο Πονηρός.
Στο 48΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για το 3-0 για την Ερμιονίδα όταν ο Τρέσα με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Αντωνακόπουλο ο οποίος απέφυγε με ωραία ντρίπλα τον Παπαγεωργίου , βγήκε απέναντι από τον Λαδά  ο οποίος έδιωξε δύσκολα με την μπάλα να φτάνει στον Μπρολίν ο οποίος με νέο σουτ έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ.
Στο 60΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία να γίνει το 3-0 όταν ο Ποδαράς  βγήκε από αριστερά , την κατάλληλη στιγμή "έκοψε" στον Διαμαντόπουλο στο ύψος της μικρής περιοχής ο οποίος σούταρε και η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λαδά άουτ. Στην φάση αυτή ο  Μπρολίν δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 63΄λεπτό σέντρα σουτ του Ξενοπανάγου η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ντουντούμη.
Στο 75΄λεπτό η Ερμιονίδα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 όταν ο Τρέσα με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Αντωνακόπουλο απέναντι από τον Λαδά και με ωραία λόμπα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Διαιτητής του αγώνα ο Νίκος Μαυροκορδόπουλος με βοηθούς τον Στανταρά και την Μαρίνα Δαγρέ.
Ένωση Ερμιονίδας (Θ.Στάικος): Πονηρός(61΄Ντουντούμης), Διαμαντόπουλος ( 81΄Φουρνάρος), Μερτύρης (81΄Λαπούση),Τζιέρης (81΄Σκαλτσάς), Βιρβίλης, Ποδάρας, Τριμπόνιας (64΄Αντωνόπουλος), Τανουσάι (67΄Λαζάρου), Αντωνακόπουλος ( 81΄Χαλούβας), Τρέσα ( 76΄Δεστές), Μπρολίν ( 61 Λαλούσης ).
Εθνικός Πειραιώς (Μουράτ Σεροπιάν ) : Λαδάς, Νταούλιας, Ζωγραφάκης, Λώλος, Παπαγεωργίου, Ξενοπανάγος ( 61΄Σαρήγιαννης), Dias (66 Πάλουκας), Κόκορης, Λεπενιώτης, Καναβέτας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates