Social Icons

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Τρία βραβεία απέσπασαν τα Παξιμάδια Διδύμων στα “Μεσογειακά Βραβεία Γεύσης” στην Κρήτη.

Το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας στον διαγωνισμό “Μεσογειακά Βραβεία Γεύσης”  που
διεξήχθη από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου 2020 στο Ηράκλειο Κρήτης  απέσπασε το Παξιμάδι λαδιού και με ασημένιο βραβείο  τα Παξιμάδι Ολικής άλεσης και το Παξιμάδι   Γλυκάνισου τα οποία είναι χειροποίητα και τα παρασκευάζει η εταιρία «Ο Φούρνος του Κώστα» στα Δίδυμα Ερμιονίδας .  

Είναι ένας νέος διεθνής διαγωνισμός γευσιγνωσίας και απονομής βραβείων, που ξεκίνησε  από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κρήτη, όπου η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Στην κριτική επιτροπή των βραβείων "Mediterranean Taste Awards",  είναι η ομάδα Brigade Slow Food με τους εξαιρετικούς επαγγελματίες που την απαρτίζουν.

Ένας διαγωνισμός που σκοπό έχει να αναδείξει τις γεύσεις της Μεσογείου χρησιμοποιώντας προϊόντα που εντάσσονται στη μεσογειακή διατροφή.
Επιπλέον τα "Mediterranean Taste Awards" εισάγουν ένα μοναδικό και αναγνωρισμένο βραβείο ποιότητας και αναγνώρισης επωνυμίας που απευθύνεται σε μεσογειακά προϊόντα, μέσω μιας διαδικασίας - αξιολόγησης, συμβάλλοντας στην προώθηση των brand που ταιριάζουν στη μεσογειακή διατροφή.
Συμμετέχοντας στο MTA 2020, οι παραγωγοί έχουν τη μοναδική ευκαιρία να βελτιώσουν την αναγνώριση, την προβολή και την προώθηση των προϊόντων τους, είτε ποτά είτε τρόφιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates