Social Icons

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Μεταγραφική έκπληξη με Γιώργο Κιοσσέ η Κορωνίδα Κοιλάδας.


Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Κιοσσέ στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής ξεκινάει από την
Κορωνίδα Κοιλάδας. Όπως ανακοίνωσαν οι "κυανόλευκοι" το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιώργος Κιοσσές και ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Τσιρτσίκος  σε ολιγόλεπτη συνάντηση που είχαν , ανακοίνωσαν την συνεργασία για την νέα αγωνιστική περίοδο .
Ο Γιώργος Κιοσσές έχει τεράστια εμπειρία στα πρωταθλήματα της ´ôκαι Δ΄εθνικής με τον Αθηναικό , τον Πόρο την Ένωση Ερμιιονίδας και τον Α.Ο.Λευκίμης όπου ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιρικός του σταθμός .Με τον Α.Ο.Λευκίμης είχε μία μικρή περιπέτεια με το δελτίο η οποία τον άφησε εκτός Εθνικών  πρωταθλημάτων για μία αγωνιστική περίοδο , η οποία όμως έληξε θετικά για τον ποδοσφαιριστή. Την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα μετακόμισε στην ομάδα των Σπετσών όπου πρόλαβε να αγωνιστεί σε τρεις αγώνες πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Το δελτίο τύπου

Η Κορωνίδα Κοιλάδας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κιοσσέ. Ο Γιώργος είναι 35 ετών και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου.
Έχει τεράστια εμπειρία στην Δ και Γ Εθνική με διάφορες ομάδες , ενώ έχει αγωνιστεί και στη Β Εθνική με την Ένωση Ερμιονίδας , όντας ο αρχηγός της.
Είμαστε βέβαιοι πως θα συμβάλει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων μας.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κορωνίδας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου
της Κορωνίδας Κοιλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates