Social Icons

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Πεντάδα μεταγραφών πρωταθλητισμού έκανε ο Λυγκεύς.

Πέντε πολύ δυνατές μεταγραφές οι οποίες έκαναν αίσθηση ανακοίνωσε το πρωί της
Παρασκευής η ομάδα του Λυγκεύς. Πρόκειται για τον 36χρονο έμπειρο τερματοφύλακα Σταύρο Κατσαούνη από τον Τροιζηνιακό (18 συμμετ), τον 30χρονο επιθετικό Κώστα Μουζακιώτη  από τον Ερμή Κιβερίου ( 1 συμ /4 γκολ) ,τον 30χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Κορωνίδη από τον Αργοναύτη Νέας Κίου ( 21συμ/7 γκολ),   τον 27χρονο επιθετικό Νίκο Λυκομήτρο από τον Δρεπανιακό Αστέρα ( 17 συμ/2 γκολ) και τον Ανδρέα Μπαβελή από τον Ατρόμητο Παναριτίου.

Οι ανακοινώσεις


Το Δ.Σ. του Α.Ο. Λυγκεύς ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σταύρου Κατσαούνη.
Γεννημένος το 1984 έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Μύλων (ξεκίνησε), Παναργειακό, Ένωση Μιδέας, Παναυπλιακό, Ένωση Λέρνας και πέρσι στο Τροιζηνιακό ενώ οι περισσότερες συμμετοχές του είναι σε εθνικές κατηγορίες (Δ &Γ Εθνική ). Έχει κατακτήσει 4 Πρωταθλήματα Αργολίδας, 1 πρωτάθλημα Δ΄ Εθνικής, 1 κύπελλο Αργολίδας, 1 κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας. Τον καλωσορίζουμε την οικογένεια μας.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Λυγκεύς ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μουζακιώτη.

Είναι γεννημένος το 1990 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Πάοκ Κουτσοποδίου, ενώ στην συνέχεια πήγε στην ομάδα του Αγίου Θωμά στην Αθήνα. Επέστρεψε στον Παναργειακό (Γ Εθνική).
Αγωνίστηκε στον Ερμή Κιβερίου (όπου πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα και άνοδο καθώς και ένα κύπελλο Αργολίδας) και στον Πάοκ Κουτσοποδίου (πρωτάθλημα). Πέρσι αγωνιζόταν στον Ερμή Κιβερίου.
Τον καλωσορίζουμε την οικογένεια μας.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Λυγκεύς ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Κορωνίδη.

Είναι 30 ετών μεσοεπιθετικός και έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες όπως η ΑΕΚ Άργους, Ερμής Κιβερίου, ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, Ένωση Λέρνας, Παννεμεατικό ενώ εχει αγωνιστεί και σε εθνικές κατηγορίες (Δ &Γ Εθνική ) με την Ένωση Μιδέας, Παναργειακό και Ένωση Λέρνας.
Τον καλωσορίζουμε την οικογένεια μας.


Το Δ.Σ. του Α.Ο. Λυγκεύς ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νικόλαου Λυκομήτρου και τον καλωσορίζει στην οικογένεια μας.
Είναι γεννημένος το 1993 και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αριστέα Άργους. Αγωνίστηκε στον Ερμή Κιβερίου, Παναργειακό και Ένωση Λέρνας, Α.Ο Αλυκανά (ΕΠΣ Ζακύνθου πρωτάθλημα), Ζακυνθιακό (Γ΄Εθνική) , Εθνικό Σκουλικάδου, Πανναυπλιακό, Ατρόμητο Παναριτίου, Αργοναύτη Νέας Κίου ενώ πέρσι αγωνιζόταν στον Αστέρα Δρεπανιακό.
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Λυγκεύς ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντρέα Μπαβελή και τον καλωσορίζει στην οικογένεια μας. Είναι γεννημένος το 1992 και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Αριστέα όπου εκίνησε , στο Μυκηναϊκό, Αχιλλέα Φιχτύων, Προσύμνη, Πάοκ Κουτσοποδίου και Ατρόμητο Παναριτίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates