Social Icons

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

"ΜΠΑΜ" με Ανάργυρο Λαζάρου η Ένωση Ερμιονίδας.

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη "προχώρησε" η ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας
ντύνοντας στα "κυανοκίτρνα" τον 23χρονο Ανάργυρο Λαζάρου από τον Ποσειδώνα Διδύμων . 
Ο Ανάργυρος Λαζάρου ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ερμή Ερμιόνης η οποία είναι μία από τις ομάδες που δημιουργήθηκε η Ενωση Ερμιονίδας .  Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ΑΕΚ Κρανιδίου , την Ερμιονίδα 2012 και τον Πορτοχελιακό  . Με τον Ποεσιδώνα Διδύμων την σεζόν που πέρασε είχε 21 συμμετοχές και είχε σκοράρει τρεις φορές. Έχει αγωνιστεί και εκτός Ελλάδας στην Κύπρο στον Εθνικό Ασσιάς  ομάδα Γ΄Εθνικής και στον ΠΑΟΚ Κλήρου με τον οποίο τον Απρίλιο του 2018 πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου β΄ κατηγορίας ΠΟΕΛ  αφού κέρδισε  την ΑΕΚ Καλού Χωριού με 4-1 πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ για την ομάδα του !!! 
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι γιος του παλαιού ποδοσφαιριστή και αρχηγού του Ερμή Ερμιόνης Δήμου Λαζάρου ο οποίος έφυγε από κοντά μας πριν λίγους μήνες. 

Η ανακοίνωση 

Ανακοινώνεται η μεταγραφή του Ανάργυρου Λαζάρου από τον Ποσειδώνα Διδύμων. Ο Ανάργυρος προέρχεται από τις ακαδημίες του Ερμή Ερμιόνης και θα ενισχύσει την ομάδα μας την επόμενη σεζόν στη Γ' Εθνική.Του ευχόμαστε καλή αρχή και μία υγιή και επιτυχημένη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates